Sådan Suppleres Din Tegnebogssaldo

Indholdsfortegnelse:

Sådan Suppleres Din Tegnebogssaldo
Sådan Suppleres Din Tegnebogssaldo

Video: Sådan Suppleres Din Tegnebogssaldo

Video: Sådan Suppleres Din Tegnebogssaldo
Video: XRP AIRDROP на бирже Bitforex! Sologenic как получить токены SOLO 2024, April
Anonim

En elektronisk tegnebog er en frelse for en travl person. Uden at forlade hjemmet kan du foretage køb i onlinebutikker, betale for tjenester, genopfylde din mobiltelefonkonto og meget mere. Det vigtigste er, at der er penge på kontoen. Du kan genopfylde din tegnebogssaldo på forskellige måder.

Sådan suppleres din tegnebogssaldo
Sådan suppleres din tegnebogssaldo

Instruktioner

Trin 1

Betalingsterminal

Vælg emnet "Elektroniske penge" eller "Elektronisk handel" på terminalen, find i den foreslåede liste det system, hvor din elektroniske tegnebog er registreret (WebMoney, Qiwi, Yandex osv.). Indtast tegnebognummeret eller telefonnummeret - afhængigt af hvad terminalen beder om. Bekræft de indtastede data, indtast det krævede beløb i regningsacceptoren, tag kontrollen.

Trin 2

Selvbetjeningsenheder (pengeautomater)

Indsæt plastkortet i pengeautomaten, indtast PIN-koden, vælg tjenesten "Betalinger", gå til underemnet "Elektroniske penge", og vælg det system, hvor din tegnebog er registreret, indtast det elektroniske tegnebogsnummer. Angiv, hvor meget du har brug for at afskrive fra plastkortet for at genopfylde balancen i den elektroniske tegnebog. Bekræft operationen, tag kontrollen.

Trin 3

internet bank

Log ind på din personlige konto på din banks websted, og vælg tjenesten "Betalinger". Gå til afsnittet "Elektroniske penge". På listen skal du vælge dit betalingssystem, indtaste kontonummeret (ID på din tegnebog) og det nødvendige beløb til kreditering, bekræfte handlingen. I nogle tilfælde er det nødvendigt at angive systemets betalingsoplysninger. Tjek dem på det officielle websted for det system, hvor din tegnebog er registreret.

Trin 4

bankoverførsel

Kontakt operatøren af bankkontoret og have et identitetsdokument (pas) med dig. Navngiv nummeret på den elektroniske tegnebog eller detaljerne i betalingssystemet (i sidstnævnte tilfælde angiv ID'et på din elektroniske tegnebog i kolonnen "Formål med betaling"), indtast det krævede beløb, tag dokumentet, der bekræfter operationen.

Trin 5

Kontanter gennem kassereren

Tjek på det officielle websted for dit betalingssystem, om der er indgået en aftale med tredjepartsorganisationer for at genopfylde saldoen af tegnebøger på denne måde. Tjenesten leveres oftest i kommunikationssaloner. Fortæl salonmedarbejderen kontonummeret (e-tegnebog-id), deponer penge, tag checken.

Trin 6

Overførsel fra tegnebog til tegnebog

Log ind på din personlige konto, vælg en elektronisk tegnebog, hvorfra saldoen genopfyldes, følg instruktionerne, udfør handlingen. I WebMoney-systemet er en overførsel med en samtidig valutaveksling mulig, for eksempel fra en dollar WMZ-pung til en rubel WMR. Gå til udvekslingsområdet, vælg en valutakurs, der passer dig, angiv hvilken tegnebog og til hvilken du skal overføre penge, vedhæft din anmodning til de eksisterende, betal en provision.

Anbefalede: