Sådan Oplades Et Transportkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oplades Et Transportkort
Sådan Oplades Et Transportkort

Video: Sådan Oplades Et Transportkort

Video: Sådan Oplades Et Transportkort
Video: Когда запустил сгнивший ГАЗОТУРБИННЫЙ двигатель ГТД-350 от вертолета Ми - 2 2024, April
Anonim

Brug af transportkort på landtransport tillader ikke kun ikke at bekymre sig om at købe rejsedokumenter lige før turen, men også reducere rejsen i busser, trolleybusser og sporvogne betydeligt.

Sådan oplades et transportkort
Sådan oplades et transportkort

Instruktioner

Trin 1

Køb et transportkort ved de automatiske kontantborde fra State Unitary Enterprise "Mosgortrans", det kaldes også et smartkort. Den kan bruges til rejser i enhver jordtransport undtagen monorail-metrolinjen. Du kan finde salgsstederne for transportkort på Mosgortrans officielle hjemmeside. Husk at ved køb vil du blive opkrævet et depositum for kortet. Hvis du ønsker det, kan du returnere det på billetsalget og returnere pengene. Du kan oplade kortet på en af to tilgængelige måder.

Trin 2

Kontakt "Salgssted for billetter og genopfyldning af saldoen på transportkort fra det statslige selskab" Mosgortrans ", adresserne til disse punkter er tilgængelige på den officielle hjemmeside. Du kan oplade kortet for et bestemt antal ture, for eksempel for 1, 2, 5, 10, 20 eller 60. Derudover får du mulighed for at fylde din saldo med et bestemt beløb baseret på omkostningen offentlig transport, og brug kortet 1, 5, 30, 90 eller 365 dage uden at begrænse antallet af ture. En medarbejder i virksomheden genopfylder kortet manuelt. Betaling sker kontant.

Trin 3

Brug tjenesterne fra partneren til programmet "Transportkort" firmaet "Eleksnet". Selvbetjeningsterminaler for denne organisation er placeret i Moskva og i Moskva-regionen, deres adresser er angivet på denne organisations officielle hjemmeside og på webstedet for den statslige enhed "Mosgortrans". Fastgør dit transportkort til terminalens gule cirkel, og følg instruktionerne på skærmen. Du kan genopfylde kortsaldoen ved hjælp af denne enhed i et bestemt antal ture eller i et bestemt antal dage samt gennem punkterne i "Mosgortrans". Indtast kontanter i regningsacceptoren. Husk, at terminalen ikke udsender ændringer, men tilbyder at overføre balancen til et mobiltelefonnummer (Beeline, MTS, Megafon). Der opkræves en provision fra det beløb, der overføres til mobiltelefonkontoen.

Anbefalede: