Sådan Begynder Du At Sælge I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Begynder Du At Sælge I
Sådan Begynder Du At Sælge I

Video: Sådan Begynder Du At Sælge I

Video: Sådan Begynder Du At Sælge I
Video: Sådan starter du din nye Toolbox konto op movie 2024, April
Anonim

Denne artikel er for dem, der allerede har lært at skrive helt unikke artikler eller lave en omskrivning af høj kvalitet. Hvis du stadig ikke ved, hvordan du gør det ene eller det andet og ikke vil lære dette, skal du læse nedenstående oplysninger alligevel. Måske vil du også slutte dig til rækken af tekstforfattere. Efter at have fået tilstrækkelig erfaring med at skrive artikler, vil du stå over for et vigtigt problem - hvor, hvor og til hvem du skal sælge dine artikler for at få overskud.

Skrivning og salg af artikler er en god indkomst på Internettet
Skrivning og salg af artikler er en god indkomst på Internettet

Instruktioner

Trin 1

Så der er flere muligheder for at sælge dine artikler. Du kan prøve at gøre dette på en af artiklen udvekslinger på internettet. Dette er en god mulighed for at annoncere dine artikler på det globale netværk på specialiserede servicesider. På disse websteder kan du sende nogen af dine artikler til salg. Hele processen med at købe og sælge artikler udføres automatisk. Som regel giver brugergrænsefladen til artikeludvekslinger dig mulighed for at modtage garanteret betaling og generelt arbejde komfortabelt for både tekstforfattere og webmastere, der køber artikler.

Trin 2

Du kan også reklamere for dine artikels skrivetjenester på forskellige tematiske tjenester. Disse fora er normalt meget populære. Du kan sælge dine artikler om dem ved at oprette et emne med et tilbud om dine tjenester, så alle kan kontakte dig med deres ordrer.

Trin 3

Søg efter webstedsejere. Du kan uafhængigt søge på Internettet efter websteder eller blogs, kontakte deres ejere og tilbyde dem dine tjenester til salg og skrivning af artikler. Når du bruger denne metode, får du ofte muligheden for at forhandle og sælge dine artikler for mere end normalt.

Trin 4

Der er også artikelressourcer på Internettet, der let kan findes. For at gøre dette skal du i søgefeltet indtaste sætninger som: nyhedsmappe, artikelmappe, nye artikler, købe artikler, sælge artikler osv.

Trin 5

Direkte kontakt med kunden. Det giver mulighed for at lokke rigtige kunder, der køber dine artikler på artiklen børser nævnt ovenfor. Derefter arbejder du direkte med kunderne på gunstigere vilkår.

Trin 6

Arbejdet med en tekstforfatter og rewriter er ikke så svært, som det ser ud til i starten. Sådan arbejde udvikler og træner hjernen godt. Faktisk i arbejdsprocessen leder du efter information om forskellige emner, og mens du skriver en artikel, gemmes nogle af oplysningerne i dit hoved.

Trin 7

For at kunne vokse med dig selv som tekstforfatter (omskriver) skal du arbejde noget som dette: først vil du skrive artikler om forskellige emner, 3-5 stykker om dagen. Disse artikler begynder du at sprede på børser af varer til salg. Samtidig vil du etablere reklame for dine tjenester på tematiske fora.

Trin 8

Det vil også være nyttigt at søge efter kunder på andre websteder. Når dine artikler sælges på børser, og ordrer fra kunder kommer, så prøv at kontakte kunder direkte og, efter gensidig aftale, sælge dem artikler til en højere pris end normalt. Over tid vil du skrive bedre artikler og være i stand til at sælge dem endnu dyrere og tjene gode penge på det.

Anbefalede: