Sådan Deltager Du I Lotteriet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deltager Du I Lotteriet
Sådan Deltager Du I Lotteriet

Video: Sådan Deltager Du I Lotteriet

Video: Sådan Deltager Du I Lotteriet
Video: HeedYou: стратегия заработка без вложений в 2021 году и малоизвестные секреты сайта 2024, April
Anonim

Lotterier giver mulighed for et relativt lille beløb for at få en chance for at få en stor gevinst, undertiden tusinder af gange større end bidraget. For at kunne deltage i en sådan spilbegivenhed skal du købe en lotteri på en af de tilgængelige måder og prøve at gætte kombinationen af numre.

Sådan deltager du i lotteriet
Sådan deltager du i lotteriet

Instruktioner

Trin 1

Kontakt salgsstedet for lotteribilletter i din by. Hvis du ikke ved, hvor de er, skal du besøge webstedet for statslotteriet på linket https://www.gosloto.ru/map. Vælg eller indtast navnet på din by og gade. Derefter modtager du en komplet liste over kiosker og butikker, hvor du kan købe en billet, såvel som du kan gøre dig bekendt med oplysninger om, hvordan du udbetaler dine gevinster.

Trin 2

Tilmeld dig Gosloto-systemet, så du kan deltage i lotteriet via Internettet. Indtast dine oplysninger, postkasse og mobiltelefon. Få et brugernavn og en adgangskode fra "Personlig konto". Derefter kan du logge ind på siden.

Trin 3

Vælg et spil, og vælg det ønskede antal numre i det felt, der vises. Klik på knappen "Afspil", og placer din indsats i kurven. Derefter skal du betale for en lotteri ved hjælp af en af de foreslåede metoder eller genopfylde din tegnebog i systemet.

Trin 4

Deltag i lotteriet gennem Yandex. Money-systemet. For at gøre dette skal du have din egen Yandex-tegnebog med det krævede beløb. Log ind på tjenesten, gå til "Gosloto" sektionen og placer et væddemål. Betal regningen og modtag en elektronisk billet til din postkasse, som du skal udskrive for at modtage dine gevinster.

Trin 5

Køb lotteri på InterExpress betalingsterminaler, som du kan finde i indkøbscentre eller i indgangene til boligkomplekser. For at deltage i lotteriet skal du vælge et væddemål, indtaste det passende beløb i terminalen og derefter modtage en kvittering, der angiver de valgte numre.

Trin 6

Spil statslotteriet på QIWI-betalingsterminaler. Åbn sektionen "Betaling for tjenester", vælg knappen "Lotterier og billetter", og klik derefter på ikonet "Gosloto". Derefter skal du placere et væddemål på spillefeltet, indtaste dit mobiltelefonnummer. Indtast derefter PIN-koden fra din "QIWI-tegnebog", og bekræft betalingen.

Anbefalede: