Pensionister I Moskva Og Regionen Begynder At Rejse Gratis I Elektriske Tog

Indholdsfortegnelse:

Pensionister I Moskva Og Regionen Begynder At Rejse Gratis I Elektriske Tog
Pensionister I Moskva Og Regionen Begynder At Rejse Gratis I Elektriske Tog

Video: Pensionister I Moskva Og Regionen Begynder At Rejse Gratis I Elektriske Tog

Video: Pensionister I Moskva Og Regionen Begynder At Rejse Gratis I Elektriske Tog
Video: Chersky Peak, opstigning | Baikal (Irkutsk-regionen), Slyudyanka 2024, Kan
Anonim

I Moskva og Moskva-regionen vil 2, 8 millioner borgere være i stand til at drage fordel af den nye fordel. Siden august i år har pensionister ret til at rejse med elektriske tog gratis. For at drage fordel af denne fordel skal en pensionist have et socialkort og udføre en række enkle handlinger.

Pensionister fra Moskva og regionen begynder at rejse gratis i elektriske tog
Pensionister fra Moskva og regionen begynder at rejse gratis i elektriske tog

Proceduren for at opnå en ny fordel

For at reducere borgernes omkostninger samt reducere antallet af trafikpropper fik alle pensionister i Moskva og Moskva-regionen en ny fordel, som kan opnås ved at fremvise et socialt kort. På jernbanestationen med et kort skal du gå til en billetmaskine eller et billetkontor og bede om at kode dit kort for gratis rejse. Det er ikke nødvendigt at udstede kortet igen. Derefter tildeles retten til gratis rejse automatisk, men inden hver rejse skal du under alle omstændigheder købe en gratis engangsbillet i billetkontoret eller maskinen. I mangel af et kort (for perioden for dets udstedelse) kan du, for at opnå en reduceret billetpris, ansøge med et certifikat, der blev leveret på tidspunktet for udstedelsen af kortet.

Hvilke tog kan du køre gratis

Gratis rejser for pensionister bevares i alle elektriske tog i forstæderne, inklusive elektriske højhastighedstog og eksprestog (Lastochka, REKS og andre). Hvis en pensionist ønsker at gå til en anden region (for eksempel Vladimir, Kaluga, Tver Tula osv.), Gælder fordelen, hvis der er en direkte forbindelse med Moskva eller Moskva-regionen - du kan lære mere om dette ved at ringe den russiske jernbanes hotline, og spørg også controllere (kasserer) på stationen.

Vilkår for tildeling af nedsat billetpris

Baseret på aftalen af 28. juni 2018 nr. 77-1065, indgået mellem regeringerne i Moskva og Moskva-regionen, er denne fordel gyldig indtil 2020. Samtidig følger handlingens ubestemte karakter klart af dekretet om Moskva-regeringen dateret 3. juli 2018 nr. 637-PP og fra loven i Moskva-regionen dateret 5. juli 2018 nr. 8/58-P kan en presserende karakter spores - indtil 2021. Det ser ud til, at dette spørgsmål er kontroversielt, men i det kontinentale lovsystem, som Rusland tilhører, bør man tage højde for prioriteten af loven i Moskva-regionen og opløsningen af Moskva frem for aftalen. Da aftalen har en kontraktlig mellemstatlig karakter (parterne i aftalen er forpligtet til at overholde dens betingelser), og loven og reguleringen er bindende for henholdsvis hver region.

Er militære pensionister inkluderet i ydelsen?

Nej, baseret på indholdet af aftalen er militære pensionister ikke med på listen over modtagere.

Bevis for regional tilknytning

En vigtig betingelse for at opnå retten til rejseprivilegier er forpligtelsen til at opholde sig i Moskva eller Moskva-regionen. Hovedbeviset i dette tilfælde er registrering, som ifølge ovennævnte normer skal være nøjagtigt på borgerens bopæl og ikke på opholdsstedet.

Anbefalede: