Sådan Vælges Rentable Partier I En Konkursauktion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Rentable Partier I En Konkursauktion
Sådan Vælges Rentable Partier I En Konkursauktion

Video: Sådan Vælges Rentable Partier I En Konkursauktion

Video: Sådan Vælges Rentable Partier I En Konkursauktion
Video: En dagbog med forfærdelige hemmeligheder. Overgang. Gerald Durrell. Mystiker. Rædsel 2024, Kan
Anonim

Valget af et rentabelt objekt på konkursauktionen hjælper hver budgiver med at undgå alvorlige økonomiske tab.

Sådan vælger du et rentabelt parti i konkursauktioner
Sådan vælger du et rentabelt parti i konkursauktioner

Er det nødvendigt

  • - opmærksomhed
  • - Advarsel
  • - logik

Instruktioner

Trin 1

Anslå likviditeten af det parti, du fandt på konkursauktionen. Jo enklere og lettere det parti, der er købt på konkursauktionen, kan sælges, jo mere likvid er det. Der er nok likvide og illikvide partier på konkursauktionen.

Trin 2

Anslå købsprisen og den forventede salgspris for det parti, der blev fundet i konkursauktionen. Startinvesteringer og kapitalgevinster skal afvige væsentligt fra hinanden. Kapitalgevinsten er forpligtet til at kompensere for alle indledende investeringer i partiet, omkostninger til at finde og købe et parti samt tidstabet til at analysere et sådant parti.

Trin 3

Overvej konkurrence i konkursbud. Jo lavere partiprisen er, desto højere er konkurrencen. Det er ikke nødvendigt at vente på et kraftigt fald i varens pris, hvis prisen oprindeligt blev lavt. Vær mere original, vælg partier, som andre omgår.

Trin 4

Køb genstande med behæftelser. Priserne på genstande med behæftelser er betydeligt lavere. De fleste tilbudsgivere omgår sådanne objekter, fordi de ikke ved, hvordan de skal fjerne kvæstelser fra et objekt, når de har købt meget. Derfor er konkurrencen om sådanne genstande ekstremt lav. Når du har mestret algoritmen til fjernelse af behæftelser fra sådanne objekter, kan du få en stor konkurrencemæssig fordel i forhold til andre tilbudsgivere og på samme tid tjene gode penge.

Trin 5

Overvej regionen for køb af partiet. Se først din region, derefter tilstødende regioner og sidst men ikke mindst fjerne regioner. Når du køber meget i din region, kan du reducere omkostningerne betydeligt, når du køber en masse og minimere andre kommercielle risici.

Anbefalede: