Sådan Får Du Et TIN For En Person Gennem Statstjenester

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et TIN For En Person Gennem Statstjenester
Sådan Får Du Et TIN For En Person Gennem Statstjenester

Video: Sådan Får Du Et TIN For En Person Gennem Statstjenester

Video: Sådan Får Du Et TIN For En Person Gennem Statstjenester
Video: How To Get TIN Online Using eREG System of BIR 2024, April
Anonim

Du kan få et TIN for en person gennem statstjenester på to måder. Indehavere af en forbedret elektronisk signatur kan overhovedet ikke deltage i inspektionen. Alle andre borgere indsender en ansøgning via webstedet og fører derefter det færdige dokument til Federal Tax Service.

Sådan får du et TIN for en person gennem statstjenester
Sådan får du et TIN for en person gennem statstjenester

I dag er det let at få dokumenter eller offentlige tjenester. Dette kan gøres hjemme eller på arbejde ved hjælp af specielle tjenester. En af de mest populære er "Gosuslugi". Med hensyn til dens funktionalitet er den ikke ringere end MFC, åbnet i alle byer i Rusland.

Hvor skal man begynde?

Registrer dig først på siden. Dette kan gøres på forskellige måder. Angiv straks alle data, herunder fra pas og de anmodede dokumenter. For at få adgang til alle tjenester anbefales det, at du straks gennemgår autorisationen. Det tager ikke mere end et minut, hvis personen har Sberbank internetbank tilsluttet. For at få adgang skal du bruge SNILS og pasdata.

Nu har du brug for:

  • gå til afsnittet "Tjenester", "Skatter og finanser";
  • klik på knappen "Registrering og modtagelse af TIN""
  • undersøge oplysningerne på skærmen, klik på kvitteringen "I elektronisk form".

Udfyldning og levering af papirer

TIN udstedes efter ansøgning. Det udstedes online. For nemheds skyld tilbyder portalen med offentlige tjenester tip og automatisk udfyldning af nogle felter. Udfyld resten af oplysningerne, angiv dine kontakter og en bekvem måde at modtage. Indsend nu din ansøgning.

Efter ca. 2 uger modtager du en invitation til skattekontoret på dit bopælssted. Besøg hende på et forudbestemt tidspunkt. I dette tilfælde behøver du ikke indtage en kø, da du kommer til aftalen efter aftale. Efter at have fremlagt dit pas, får du et TIN. Bemærk, at hvis medarbejderen har travlt, kan modtagelsestiden blive forsinket op til 20 minutter. Prioritet gives til de personer, der foretog udnævnelsen, og om det emne, som udnævnelsen fandt sted på.

Funktioner ved at få et TIN til et barn

Procedurens detaljer afhænger af, hvor gammelt barnet er. Hvis han er voksen, adskiller stadierne i indgivelsen af en ansøgning gennem "Gosuslugi" sig ikke fra de foregående. Hvis du ikke har en elektronisk signatur, kan du bestille et TIN, men du skal desuden komme til skattekontoret for at bekræfte din identitet.

Gå til "Skatter og finanser", vælg "Skatteregistrering af personer". Udfyld alle detaljer for barnet. Vedhæftet ansøgningen er scanninger af fødselsattesten, forældrenes pas med en registreringsside.

Svaret kommer også om 15 dage. Hvis du af en eller anden grund ikke kan besøge det føderale skatteservices territoriale kontor for at få et dokument, skal du bruge en betroet persons tjenester. I dette tilfælde skal fuldmagt certificeres af en notar.

Afslutningsvis bemærker vi, at du via portalen kun kan få TIN'et for første gang. Hvis du har mistet et dokument, skal du personligt besøge afdelingen. Hvis du har problemer, kan du altid ringe til skattekontoret, du vil blive hørt via telefon.

Anbefalede: