Hvordan Man Navngiver En Strømpebuksebutik

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver En Strømpebuksebutik
Hvordan Man Navngiver En Strømpebuksebutik

Video: Hvordan Man Navngiver En Strømpebuksebutik

Video: Hvordan Man Navngiver En Strømpebuksebutik
Video: Navngivning af alkaner 2024, Marts
Anonim

Efterspørgslen efter strømpebukser forbliver næsten altid stabil. Derfor er det en passende løsning for en nybegynder forretningsmand at åbne en strømpebuksebutik. Det vigtigste er at præsentere et anstændigt sortiment og komme med et attraktivt navn.

Hvordan man navngiver en strømpebuksebutik
Hvordan man navngiver en strømpebuksebutik

Instruktioner

Trin 1

For at skabe et kompetent og attraktivt navn til en strømpebuksebutik skal du kende det grundlæggende ved navngivning og have en tilstrækkelig udviklet fantasi. Først og fremmest skal du analysere dine konkurrenter og oprette en liste over besatte titler. Det tilrådes ikke at bruge disse ord, når man udvikler et navn til din butik, ellers kan kunder simpelthen begynde at blive forvirrede.

Trin 2

Beslut selv om navnet på strømpebuksebutikken vil bestå af eksisterende ord, eller om du vil oprette en neologisme (et nyt ord, der tidligere var fraværende i tale). Ordet Pentium blev sådan en neologisme på sin tid. For en strømpebuksebutik kan disse være muligheder for Impilard, Stocks.

Trin 3

Det næste trin skal være en detaljeret analyse af målgruppen og tegne et portræt af en potentiel klient. For en strømpebuksebutik er det sandsynligvis 90% kvinder mellem 18 og 40 år. I dette tilfælde kan navnet lyde mere blidt, legende, endda lidt sentimental (for eksempel "Thin Things", "Magic Legs" osv.). Beslut om du vil bruge russiske ord eller måske introduktionen af fremmede udtryk. I dette tilfælde skal du sørge for, at det er et populært ord, der høres af almindelige mennesker (for eksempel Lady's Legs, Woman world osv.)

Trin 4

Derefter kan du gå videre til den mest kritiske del af processen - sammensætning af en liste over potentielt egnede navne og det endelige stive valg. Det er ganske acceptabelt at ty til hjælp fra ordbøger eller leksika - som regel vil de indeholde en stor mængde information, der er ukendt for den gennemsnitlige lægmand, så chancen for at finde det originale ord er ret høj.

Trin 5

Involver medarbejdere i oprettelsen af navnet - har hver især flere muligheder, og så kan du arrangere en diskussion og analyse af hver af dem. Sørg for, at navnet på den fremtidige butik er eufonisk nok, entydigt opfattes af øret og let at udtale.

Anbefalede: