Sådan Får Du Penge Tilbage Til En Bil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Penge Tilbage Til En Bil
Sådan Får Du Penge Tilbage Til En Bil

Video: Sådan Får Du Penge Tilbage Til En Bil

Video: Sådan Får Du Penge Tilbage Til En Bil
Video: Dybvads Sofa - "Ring til Søren Pape - Stokkepikkefars bil er blevet stjålet!" 2024, April
Anonim

Lad os sige, at du købte en bil i salonen, men efter flere dages drift indså du, at det at have en sådan bil er livstruende. Eller i løbet af garantiperioden blev maskinen repareret i alt mere end 30 dage om året. Hvad skal man gøre i en sådan situation, fordi en bil ikke er en billig fornøjelse?

Sådan får du penge tilbage til en bil
Sådan får du penge tilbage til en bil

Instruktioner

Trin 1

Gå til butikken, præsenter din kvitterings- og salgskontrakt og bed om at udveksle produktet. Husk, at en bil, selv købt på kredit eller brugt, også er genstand for returnering og ombytning.

Trin 2

Hvis lignende bilmodeller, som sælgeren har tilbudt dig, ikke passer dig med en grundig inspektion eller testkørsel, skal du indgive et krav, som vedlægger en kvittering og en bekræftet kopi af salgskontrakten. Giv disse dokumenter til lederen af salonen, som du har indgået en kontrakt med, så han returnerer pengene til dig for et produkt af lav kvalitet. Du kan udfylde ansøgningsskemaet derhjemme og derefter sende dem med anbefalet post til bilforhandleren. Du skal modtage et svar på dette brev inden for 10 dage. Det er muligt, at salonadministrationen tilbyder dig at eliminere mangler som en del af garantien. Ikke enig, hvis du gentagne gange har givet bilen til reparation.

Trin 3

I sådanne tvister tager administrationen normalt købers side, da intet anstændigt bilforhandler vil risikere sit omdømme ved at deltage i en retssag og retssager. Men hvis administrationen ikke mødte dig halvvejs og ikke vil returnere pengene, skal du kontakte en ekspert for at identificere manglernes oprindelse. Forresten kan en butik udføre en sådan undersøgelse, og i henhold til loven er du forpligtet til at deltage i den. Bare rolig med omkostningerne: undersøgelsen skal udføres på butikens bekostning. Men hvis hans administration nægtede at betale for ekspertens tjenester, skal du selv betale for dem og tage regningen.

Trin 4

Læs ekspertudtalelsen grundigt. Hvis bilens mangler anerkendes som fabrikationsfejl og ikke som et resultat af utugelig drift, skal bilforhandleren returnere det beløb, du har brugt på undersøgelsen.

Trin 5

Det kan også ske, at butiksadministrationen nægter at returnere pengene til bilen og ekspertens tjenester i tilfælde af en positiv (for dig) beslutning fra eksperten. Gå til retten og vedhæft resultaterne af undersøgelsen til ansøgningen. Under retssager kan du blive bedt om at foretage en peer review af maskinen. Enig om det, da salonen, forudsat at den mister sagen, også skal betale for den. For at sagen virkelig skal vinde, skal du ansætte en god advokat, især da handelsinstitutionens administration vil være forpligtet af retten til at godtgøre dig disse omkostninger.

Anbefalede: