Sådan Kontrolleres Et Bankkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Et Bankkort
Sådan Kontrolleres Et Bankkort

Video: Sådan Kontrolleres Et Bankkort

Video: Sådan Kontrolleres Et Bankkort
Video: Стрижка идеальной бахромы с помощью техники Twist Bang Cut 2024, Kan
Anonim

Bankkort bruges aktivt af befolkningen til at betale for varer og tjenester, der opkræves løn på kortene, og derfor bliver det ofte nødvendigt at kontrollere saldoen på et bankkort.

personligt bankkort
personligt bankkort

Er det nødvendigt

Bankkort, pinkode, kodeord, pasdata kan være påkrævet

Instruktioner

Trin 1

Brug pengeautomaten på den bank, der har udstedt dit kort. Indsæt dit kort i pengeautomaten, en instruktion vises på skærmen - indtast pinkoden - en numerisk kode, der blev givet dig i en forseglet konvolut, når du modtog et bankkort. Derefter kan du udskrive kortbalancen eller se den på ATM-skærmen. I slutningen af transaktionen skal du tage dit kort fra pengeautomaten.

Trin 2

Ring til banken. Du kan bruge den gratis kundetelefon eller ringe til en bankfilial i din by. Operatøren vil lytte til dig og bede om bankkortoplysninger - dets nummer, kodeord, som du angav, da du registrerede et bankkort. Derefter giver det dig oplysninger om kortsaldoen.

Trin 3

Gå til din personlige konto på bankens websted. Mange forretningsbanker tilbyder deres kunder internetbanktjenesten. Dette er en mulighed for at overvåge saldoen på et bankkort uden at forlade hjemmet - bare indtast dit login og din adgangskode på bankens websted i et specielt vindue for at komme til din personlige side - en personlig konto, hvorfra det er nemt og bekvemt at administrere din bankkortkonto, overvåg dens status og tjek penge, overfør dem mellem konti, betal for tjenester.

Anbefalede: