Hvor Kan Man Få Kukuruza-kortet

Indholdsfortegnelse:

Hvor Kan Man Få Kukuruza-kortet
Hvor Kan Man Få Kukuruza-kortet

Video: Hvor Kan Man Få Kukuruza-kortet

Video: Hvor Kan Man Få Kukuruza-kortet
Video: КАК ВЫРАСТИТЬ КУКУРУЗУ В ОТКРЫТОМ ГРУНТЕ В ЗОНЕ РИСКОВАННОГО ЗЕМЛЕДЕЛИЯ САД ОГОРОД И ТЕПЛИЦА 2024, Kan
Anonim

Kukuruza-kortet giver dig mulighed for at betale for varer og tjenester og modtage bonuspoint for dette, som du kan bruge til at betale for køb. Det kan udstedes som debet og kredit.

Hvor kan man få Kukuruza-kortet
Hvor kan man få Kukuruza-kortet

Er det nødvendigt

pas fra en statsborger i Den Russiske Føderation

Instruktioner

Trin 1

Kukuruza-kortet udstedes i to versioner MasterCard og MasterCard World. Sidstnævnte giver dig mulighed for at bruge yderligere bonusser fra MasterCard. Kortet er gratis, der er ingen provision for dets service. Alle kort gør det muligt for deres ejere at akkumulere bonusser op til 3% af købsbeløbet. I fremtiden kan de betale for køb på 99%. Kortet gør det muligt at foretage pengeoverførsler i Rusland og i SNG-landet (med en provision på 2%). Kortet kan bruges til at betale for forsyningstjenester, internet og kabel, bykommunikation.

Trin 2

Du kan ansøge om et kort hos partnerne i Kukuruza-bonusprogrammet. I dag kan du få et kort i Euroset-netværket af mobile saloner såvel som i Doctor Stoletov-netværket af apoteker. Listen over aktuelle programpartnere, der udsteder plastkort, kan altid findes på programwebstedet. Du kan også ringe til MasterCard-gratis hotline på 8-800-700-1012.

Trin 3

For at udstede et kort skal du ansøge om partnerfirmaer med et pas. Det udstedes kun til personer over 18 år.

det betyder ikke noget, om låntager er bosiddende i Den Russiske Føderation eller ej. Kortet er ikke navngivet (ejerens navn er ikke angivet på det), derfor udstedes det med det samme.

Trin 4

Kukuruza-kortet kan udstedes ikke kun i debetformat, men også som et kreditkort. Kravene til dens modtagere er strengere. En ansøger om et kreditkort skal være mellem 24 og 57 år og have russisk statsborgerskab. Obligatoriske krav inkluderer en mobiltelefon og fasttelefon. Minimumsindkomsten for Moskva skal være 10 tusind rubler for beboere i andre byer - 6 tusind rubler. Den udstedende bank med Kukuruza-kreditkort er Renaissance Credit.

Trin 5

Du kan kun ansøge om et kreditkort efter at have modtaget et betalingskort. I dette tilfælde udstedes ikke kreditkortet igen, men kreditgrænsen er simpelthen forbundet med den aktuelle. For at gøre dette skal du vise dit pas til en Euroset-medarbejder. Intet pant, kaution og bevis for indkomst er påkrævet.

Trin 6

Ansøgningen vil blive behandlet inden for 30 minutter. Med en positiv beslutning fra banken krediteres pengene inden for en dag. Hvis det lykkes dig at indbetale penge i løbet af løbetiden (55 dage), kan du ikke betale for meget bankrenterne.

Anbefalede: