Sådan Betaler Du Et Banklån

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du Et Banklån
Sådan Betaler Du Et Banklån

Video: Sådan Betaler Du Et Banklån

Video: Sådan Betaler Du Et Banklån
Video: Sådan betaler du en regning i Nordea netbank - Borgerservice to go 2024, Kan
Anonim

Moderne betalingsterminaler giver kunderne mulighed for at spare dyrebar tid og betale for et lån i den nærmeste pengeautomat, bare ring nummeret på låneaftalen og deponer penge. Hvis du ikke har tillid til pengeautomater, kan du besøge det nærmeste bankkontor og betale personligt.

Du skal betale lånet til tiden og fuldt ud
Du skal betale lånet til tiden og fuldt ud

Er det nødvendigt

Låneaftale, penge

Instruktioner

Trin 1

Hvis du betaler for et lån i en bank, skal du have en låneaftale med dig, hvor især dato, nummer på aftalen og det beløb, der skal betales, vil blive stavet. Et pas kræves sjældent.

Du giver operatøren kontrakten, pengene og navngiv det beløb, du betaler. Om få minutter får du to kopier af en betalingskvittering, der angiver datoen og betalingsbeløbet. Du underskriver begge, en kopi forbliver i banken, den anden er hos dig. Smid under ingen omstændigheder kvitteringen, dette er det vigtigste dokument i dit forhold til banken. Hold alle kvitteringer sammen, de vil bestemt være nyttige, hvis du har misforståelser med banken.

Trin 2

Hvis du betaler for et lån via en pengeautomat, skal du have et låneaftalnummer (konto). Ved pengeautomaten vælger du funktionen "Indbetal penge", og vælg derefter omhyggeligt nummeret på låneaftalen (eller kontoen). Når pengeautomaten har bekræftet, at antallet stemmer overens, skal du kontrollere, om du betaler for dit lån. Normalt angiver pengeautomaten navnet på den person, for hvem kontrakten er udarbejdet. Efter deponering af penge udsteder pengeautomaten en kvittering, der angiver betalingsbeløbet. Smid under ingen omstændigheder kvitteringen, det er et bekræftelsesdokument for betaling. Hold alle kvitteringer sammen, og indtil lånet er fuldt tilbagebetalt.

Anbefalede: