Hvordan Man Laver Et Plastkort

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Plastkort
Hvordan Man Laver Et Plastkort

Video: Hvordan Man Laver Et Plastkort

Video: Hvordan Man Laver Et Plastkort
Video: JEG LAVER HJEMMELAVEDE BOLCHER! 2024, Marts
Anonim

I dag spiller et plastikkort en væsentlig rolle i organiseringen af økonomien for de fleste af Ruslands indbyggere. Ved hjælp af et plastkort kan du betale i butikker, betale for regninger og telefontjenester via pengeautomater, købe varer på Internettet og overføre kontanter til din bankkonto.

Hvordan man laver et plastkort
Hvordan man laver et plastkort

Instruktioner

Trin 1

Beslut til hvilket formål du har brug for et plastikkort. Hvis du bruger et plastikkort til at overføre penge til banken med en bestemt indkomstprocent, skal du ansøge om et betalingskort. Hvis du ønsker at få et revolverende lån, skal du få et kreditkort. Disse to typer kort har lignende funktioner - de kan bruges til betalinger i en butik, pengeautomat og når man betaler for varer eller tjenester på Internettet.

Trin 2

Vælg den bank, hvor du vil udstede dit plastkort. Tjek de rentesatser, som banken opkræver for et lån eller debet, størrelsen på provisionen for at servicere en bankkonto. Tag først en beslutning om at vælge et kreditinstitut, når du fuldt ud har forstået alle servicepunkterne for dit fremtidige kort, der er vigtige for dig.

Trin 3

Find ud af kravene og betingelserne for udstedelse af et plastikkort i den bank, du vælger. I henhold til kravene fra banken skal en person, der planlægger at få et plastkort, som regel være statsborger i Den Russiske Føderation i alderen 21 til 70 år. Derudover skal klienten have en stabil indkomst på mindst 9.000 rubler om måneden og en samlet arbejdssot på mindst 1 år.

Trin 4

Kontakt den nærmeste bankkontor med dokumenter udarbejdet på forhånd (pas til en statsborger i Den Russiske Føderation og et andet dokument, der beviser din identitet). I nogle banker kan du også blive bedt om at fremvise andre dokumenter, f.eks. En kopi af en arbejdsregistreringsbog eller en resultatopgørelse i form af en bank.

Trin 5

Udfyld en ansøgning og en formular til at få et plastkort på bankens kontor. Hvis du har problemer med at udfylde dokumentet, tøv ikke med at kontakte bankansatte for at få hjælp.

Trin 6

Modtag en mail eller telefon en meddelelse fra banken om beslutningen om din ansøgning. Beslutningen træffes som regel af banken inden for 2-3 arbejdsdage, og plastkortet produceres inden for 1-2 uger. Hvis der blev taget en positiv beslutning om din ansøgning, skal du bare komme til banken efter 2 uger og få dit plastikkort.

Anbefalede: