Hvordan Man Navngiver Børnenes Center

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver Børnenes Center
Hvordan Man Navngiver Børnenes Center

Video: Hvordan Man Navngiver Børnenes Center

Video: Hvordan Man Navngiver Børnenes Center
Video: Orkideer bor i mørket? HVORDAN MÅLER DU MÆNGDET på en ORKID? PHYTOLAMPS eller HVIDT LYS? 2024, Marts
Anonim

Åbning af et børnecenter er en god ting, og det er også rentabelt. Rækken af tjenester, der leveres af sådanne centre, er ret stor - uddannelse, medicinske tjenester, underholdning og meget mere. Men uanset hvad dit børnepasningscenter vil gøre, har det brug for et godt navn.

Hvordan man navngiver børnenes center
Hvordan man navngiver børnenes center

Instruktioner

Trin 1

Vær opmærksom på din målgruppe. Og ikke kun om børn, men også om deres forældre. Når alt kommer til alt, går et barn, der har set eller hørt en annonce på grund af sin insolvens, straks til sine forældre. Derfor skal navnet tilslutte barnet og ikke fremmedgøre forældren. Moderne børn er meget glade for fremmedsprogede korte navne. Desuden er det jo kortere, jo lettere er det at huske. Forsøg dog at finde et navn, der er meningsfuldt; husk at ordet skal være klart for barnet. Når alt kommer til alt har du stadig et børnecenter.

Trin 2

Start fra typen af aktivitet i dit center. Hvis dette er et underholdningscenter med alle slags spilleautomater, skal navnet være befordrende for aktive spil og sjov. Hvis det er et centrum for børns udvikling, er der ikke behov for noget skarpt og irriterende. Det er bedre at tematisk knytte titlen til uddannelse og uddannelse. Du kan bruge latinske rødder, men kun velkendte, så ingen behøver at gå ind i ordbøgerne for afkodning. Hvis dette er et sportscenter, skal navnet være aktivt og energisk. Glem ikke alderen på børn, som dit center er designet til. For alderskategorien fra 3 til 7 år er der behov for et navn og fra 7 til 18 - et andet. Det er usandsynligt, at sekstenårige vil kunne lide at besøge centret kaldet "Baby".

Trin 3

Giv frimærker op. "Sol", "Sky", "Zvezdochka", "Kamille" - alt dette er en langvarig fase, desuden for kedelig.

Trin 4

Søg hjælp fra børns tegnefilm og bøger. Favorit eventyrkarakterer kan også give dit center et navn. Bare vær forsigtig med ophavsretten og glem ikke relevansen - en tegneserie, der er populær nu, beholder ikke nødvendigvis sin position om fem år, og det vil være dyrt at omdøbe centret senere.

Trin 5

Når du tegner flere varianter af navne, skal du udføre deres fonosemantiske analyse, dvs. identificere, hvilke tilknytninger folk har til disse ord. Afhængigt af hvordan du vil gøre effekten med dit navn, kan du vælge det bedste blandt alle.

Anbefalede: