Sådan åbner Du En Butik I Ufa

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbner Du En Butik I Ufa
Sådan åbner Du En Butik I Ufa

Video: Sådan åbner Du En Butik I Ufa

Video: Sådan åbner Du En Butik I Ufa
Video: Sådan Får Du Råd Til DYRE Sneakers 2024, April
Anonim

Konstant konkurrence og brug af dine egne midler er de vigtigste, men ikke de eneste problemer, som hver nybegynder iværksætter helt sikkert vil stå over for, når han åbner en butik i Ufa.

Sådan åbner du en butik i Ufa
Sådan åbner du en butik i Ufa

Instruktioner

Trin 1

Vælg det sted, hvor butikken skal være. Det skal bemærkes, at hvis du placerer det i centrum, vil dette give mere end 50% af overskuddet. Som regel kan den månedlige indkomst være $ 50-60 tusind, så du kan for eksempel leje lokaler i Tsentralny handelshus, der ligger på Tsyurupy Street 97.

Trin 2

Vælg lokaler til en fremtidig butik i Ufa. Et salgsareal skal udgøre ca. 90% af det samlede areal. De resterende 10% er kontorer og lagre.

Trin 3

Lav en grundplan. Som regel er det bedre at lave mindst tre afdelinger: til små, mellemstore og store varer. Dette giver kunderne mulighed for hurtigt at vælge det produkt, de ønsker.

Trin 4

Lav et skøn over omkostningerne ved renovering af lokalerne. Hvis mængden af penge er begrænset, skal du ikke være særlig opmærksom på indretning. Erfarne iværksættere har bemærket, at shoppere ikke besøger deres butik, hvis det ser for dyrt ud.

Trin 5

Begynd at indsamle dokumenter. Lav en ansøgning om registrering af en individuel iværksætter, bekræft den hos en notar, betal gebyret. For at åbne en butik skal du også have et certifikat for statsregistrering som en juridisk enhed, Goskomstat-koder, en affaldsindsamlingsaftale, en indgåelse af Rospotrebnodzor og State Fire Supervision.

Trin 6

Meget ofte besøges butikken af ansatte i brand- og skattemyndighederne samt forskellige samfund, der beskytter forbrugernes rettigheder. Derfor er det meget vigtigt at forberede sig godt på deres ankomst. Få et kasseapparat, ildslukkere og en kasseapparatbog. Vær opmærksom på købers hjørne.

Trin 7

Køb det nødvendige handelsudstyr til din fremtidige butik. Som regel er det forskelligt for hver afdeling. Først og fremmest skyldes dette produktets specificitet. Så for eksempel kan du købe det i Ufa ved at kontakte firmaet "MDM Service", som er placeret på Tramvaynaya St., 2/3 (TC "Parus", 4. sal).

Trin 8

Giv reklame. Så for eksempel kan du kontakte ART-bureauet i Ufa, som placerer forskellige oplysninger på de ydre paneler. Det er placeret på st. Frihed, 88/1.

Anbefalede: