Sådan Får Du Et Depositum I Ukraine

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Depositum I Ukraine
Sådan Får Du Et Depositum I Ukraine

Video: Sådan Får Du Et Depositum I Ukraine

Video: Sådan Får Du Et Depositum I Ukraine
Video: 2.1ВАм из Кременчуга за 5001 грн. Пока нашли только одну 2024, Marts
Anonim

Det er svært for indskydere, der har åbnet indskud i ukrainske banker. Ud over det faktum, at det ikke altid er muligt at trække hårdt tjente penge ud efter løbetiden, opstår der også problemer med indskud i udenlandsk valuta, når banken ikke giver dem i depositumets valuta, men tilbyder at overføre dem til national valuta til den aktuelle valutakurs. Inflation fejer over hele landet uden at stoppe et øjeblik, så få mennesker beslutter at beholde og investere penge i Hryvnia.

Sådan får du et depositum i Ukraine
Sådan får du et depositum i Ukraine

Er det nødvendigt

en skriftlig erklæring, der beder om at returnere depositum

Instruktioner

Trin 1

Hver bank har forskellige indskudsprodukter og forskellige måder at returnere penge på. Et eller andet sted er det sædvanligt at overføre penge efter afslutningen af depositumets løbetid til den løbende konto, og ejeren kan når som helst trække dem ud ved at besøge banken eller filialen, hvor depositumet blev åbnet. I en anden bank falder midlerne fra indbetalingskontoen automatisk til kortkontoen, og indskyderen kan trække sine midler ud af pengeautomaten i sin bank eller partnerbank, men også i enhver by, hvor der er en bankfilial.

Trin 2

Når du foretager et indskud, er en klient ofte opmærksom på udtrykket, renten og loyalitetsprogrammet, der hovedsageligt er udviklet til faste kunder. Imidlertid er få mennesker interesserede i automatisk forlængelse af indskud. Alle disse betingelser er fastsat i aftalen, forlængelsen udføres, hvis klienten ikke trak penge fra kontoen på dagen for indbetalingen. Derefter forlænges indskuddet i samme periode, men til de aktuelle rentesatser. Og for at returnere det inden for tidsplanen, skal du kontakte bankfilialen, skrive en ansøgning om tidlig opsigelse af depositum adresseret til lederen af den afdeling eller afdeling, hvor den blev udstedt. Afhængigt af interne instruktioner er banken forpligtet til at returnere depositum og renter inden for 1-7 dage.

Trin 3

Et andet problem kan være manglen på den krævede mængde valuta i banken. Nuansen er, at der sættes strenge grænser ved kontantborde, og det er umuligt at holde beløb, der overstiger grænserne ved kasseapparatet i henhold til instruktionerne. Men hvis du på forhånd advarer bankmedarbejderen om, at du planlægger at trække hele indbetalingsbeløbet ved afslutningen af løbetiden, skal banken forberede dette beløb inden den dag, indskuddet slutter, og returnere det i indskudsvalutaen. Selvfølgelig kan bankansatte tilbyde at overføre penge i national valuta og give mange vigtige argumenter, men du har ret til at nægte.

Trin 4

Hvis tingene er virkelig dårlige, og du ikke ønsker at returnere depositumet, skal du skrive et brev med en anmodning om at udstede et depositum og sende det via mail med kvittering for modtagelse. Inden for en måned skal banken sende et svar på brevet. Hvis brevet indeholder et afslag, er det tilrådeligt at kontakte den regionale afdeling i Nationalbanken i Ukraine med en klage over ulovlige handlinger. Hvis appellen til Nationalbanken ikke havde et positivt resultat, skal du henvende dig til retten med en påstand om tilbagebetaling af depositum.

Anbefalede: