Sådan Tilsluttes Betalingssystemer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Betalingssystemer
Sådan Tilsluttes Betalingssystemer

Video: Sådan Tilsluttes Betalingssystemer

Video: Sådan Tilsluttes Betalingssystemer
Video: Побег Марка 2024, April
Anonim

I dag er e-valuta betalinger meget populære. Hver dag mestrer flere og flere brugere dem. Men ikke alle har viden til at gøre det rigtigt og hurtigt.

Sådan tilsluttes betalingssystemer
Sådan tilsluttes betalingssystemer

Instruktioner

Trin 1

Få en elektronisk tegnebog fra Yandex Money-tjenesten. For at gøre dette skal du oprette en e-mail-konto på Yandex. Gå til www.yandex.ru og klik på "Registrer mail". Når du har gennemført registreringen, skal du gemme dataene på et forudvalgt sted på din harddisk.

Trin 2

Klik på linkadressen, adgangskoden, betalingsadgangskoden, koden for dens gendannelse. De seneste data er især vigtige, da det er nødvendigt, når du foretager en transaktion.

Trin 3

Tjek din mail, som registrerede tegnebogen fra "Yandex Money". Du skal modtage et 14-cifret kontonummer. Gå til afsnittet "Penge" og kontroller, om det matcher det nummer, der er skrevet til venstre. I kategorien "Balance" har du i øjeblikket angivet 0,00 rubler.

Trin 4

Udforsk de forskellige funktioner og regler i denne service. De er placeret i venstre side af siden. Sektioner til overførsel, hævning og genopfyldning af midler er i midten og er fremhævet med store knapper. Så kan du komme på arbejde.

Trin 5

Gå til webstedet www.webmoney.ru for at installere en lige så populær tjeneste til opbevaring og overførsel af penge - WebMoney. Til venstre vil du se knappen "Registrer". Klik på det og udfyld de foreslåede personlige og kontaktoplysninger for at oprette en tegnebog. Sørg for, at alt er korrekt udfyldt. Dette er meget vigtigt, ellers kan du have problemer med at trække penge

Trin 6

Kontroller den mail, som registreringen blev foretaget til. Du skal modtage et registreringsnummer. Der sendes også en SMS med en adgangskode til din mobiltelefon. Registrer WebMoney Keeper Classic. Efter et par sekunder downloades programmet automatisk til din computer. Følg alle instruktionerne i installationsguiden. Start denne service på din computer. Dens genvej skal vises på skrivebordet. Klik på den to gange. Programmets arbejdsområde åbnes.

Trin 7

Vælg "Registrer med WebMoney" og klik på "OK". Indtast derefter registreringsnummeret, der kom med posten. Følg instruktionerne i "guiden". Gem alle data: adgangskode, ID og nøgler.

Anbefalede: