Sådan Overføres Penge Til Schweiz

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Til Schweiz
Sådan Overføres Penge Til Schweiz

Video: Sådan Overføres Penge Til Schweiz

Video: Sådan Overføres Penge Til Schweiz
Video: 07 MGB Rhoneviadukt bei Grengiols, Wallis Schweiz 2024, April
Anonim

Der er mange måder at overføre penge til udlandet, for eksempel til Schweiz. Og for at vælge den bedst egnede til din situation anbefales det at lære mere om hver af dem.

Sådan overføres penge til Schweiz
Sådan overføres penge til Schweiz

Instruktioner

Trin 1

Ved hastende overførsler skal du bruge tjenesterne i et af de internationale systemer, for eksempel Western Union. Pengeoverførsel gennem dette system kan ske i en bank eller et postkontor. Et specielt gult klistermærke i firmaets navn giver dig besked om, at sådanne betalinger accepteres der. Fortæl operatøren navn, efternavn og bopælssted for den person, som du sender penge til. Betal udgifterne til tjenesten og deponer beløbet til overførsel gennem kassereren. Du får en kvittering med forsendelseskoden. Fortæl det til den person, der vil modtage penge i Schweiz.

Trin 2

Ud over Western Union er der andre organisationer involveret i pengeoverførsler til Schweiz. Brug deres tjenester, hvis den person, som du sender penge til, bor i nærheden af deres kontorer. For eksempel kan midler, der sendes via kontaktsystemet, modtages i Bern, Lausanne, Zürich og Genève.

Trin 3

Hvis du vil spare på omkostningerne ved overførslen, skal du gøre det gennem banken. For at gøre dette skal du åbne en konto hos en af de russiske finansielle institutioner. Så kom til en bankfilial og udfyld en ansøgning om overførsel af et bestemt beløb til en schweizisk konto. For at gøre dette skal du ikke kun have kontonummeret, men også navnet på banken, dens filial, hvor kontoen blev åbnet, samt SWIFT-koden. Midlerne bliver tilgængelige for den schweiziske modtager om tre til fem hverdage.

Trin 4

Medbring pengene, hvis du personligt rejser til Schweiz. Men husk at toldfrit og uden en erklæring kan du kun transportere et beløb svarende til tre tusind euro.

Anbefalede: