Sådan Udfyldes En Kontoåbningsformular

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udfyldes En Kontoåbningsformular
Sådan Udfyldes En Kontoåbningsformular

Video: Sådan Udfyldes En Kontoåbningsformular

Video: Sådan Udfyldes En Kontoåbningsformular
Video: شرح طريقة تقديم طلب لتغيير العنوان السكني | Anmeld Flytning Til Folkeregistret 2024, April
Anonim

Organisationer, individuelle iværksættere, skal efter at have registreret deres firma åbne en bankkonto. De bør underrette skattekontoret om dette, hvor de har registreret deres firma. For at gøre dette skal de udfylde en samlet formular, når de åbner en løbende konto.

Sådan udfyldes en kontoåbningsformular
Sådan udfyldes en kontoåbningsformular

Er det nødvendigt

  • - virksomhedsdokumenter
  • - organisationens forsegling
  • - dokumenter fra repræsentanten
  • - dokument om åbning af en konto
  • - detaljer om den bank, hvor kontoen åbnes
  • - en formular til åbning / lukning af en løbende konto til indsendelse til IFTS.

Instruktioner

Trin 1

Formular C-09-1 blev godkendt af tillæg nr. 1 til bekendtgørelsen fra den russiske føderations føderale skatteservice nr. MM-7-6 / 252 dateret den 21. april 2009. På hvert ark i formularen skal du indtaste skatteyderens identifikationsnummer, koden til årsagen til registrering hos skattemyndigheden. Angiv inspektionskoden for indgivelsesstedet for dette dokument. Hvis du giver skattekontoret besked om at åbne en bankkonto, skal du udfylde den første og anden side, hvis du er i Federal Treasury-organet - den første og tredje.

Trin 2

Hvis du har et russisk firma, skal du placere nummer 1 i det relevante felt, hvis en udenlandsk - 2, en udenlandsk organisation, der opererer i Den Russiske Føderation gennem en filial - 3. Hvis du er registreret som en individuel iværksætter, skal du angive nummeret 4 Hvis du er en notar, der beskæftiger dig med en privat praksis, eller en advokat, der har oprettet et advokatkontor, skal du skrive nummeret 5.

Trin 3

Skriv navnet på dit firma i overensstemmelse med vedtægterne eller andre vedtægter. Angiv en persons personoplysninger, hvis virksomhedens OPF er en individuel iværksætter, hvis du er advokat eller notar.

Trin 4

Angiv det primære registreringsnummer for din organisation eller individuelle iværksætter.

Trin 5

Hvis du giver besked om at åbne en konto, skal du indsætte nummeret 1 i det tilsvarende felt om lukning - 2. Hvis du giver beskatningstjenesten besked om at åbne en bankkonto, skal du angive nummeret 1 i Federal Treasury-organet - 2.

Trin 6

Nøjagtigheden og fuldstændigheden af de oplysninger, du skal bekræfte med underskrivelsen af firmaets repræsentant, der udfylder denne formular, med angivelse af hans personlige data, eventuelt stempel og dato.

Trin 7

Formularens anden side er designet til at angive nummeret på den løbende konto, datoen for dens åbning, bankens fulde navn samt adressen på dens placering, skatteyderens identifikationsnummer, grund til registrering, bankidentifikationskode.

Trin 8

Hvis du har åbnet en konto hos et Federal Treasury-organ, skal du på formularens tredje side angive kontonummeret, datoen for dets åbning, navnet på organet samt detaljerne i den bank, hvor kontoen til dette organ er registreret.

Anbefalede: