Sådan Overføres Penge Gennem Euroset

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Gennem Euroset
Sådan Overføres Penge Gennem Euroset

Video: Sådan Overføres Penge Gennem Euroset

Video: Sådan Overføres Penge Gennem Euroset
Video: Sådan flår bitcoin-svindlere stribevis af danskere 2024, Marts
Anonim

Mobilsaloner”Euroset findes selv i en lille landsby. Men de sælger ikke kun mobiltelefoner og accepterer betaling for mobiloperatørers tjenester. Hvis det er nødvendigt, kan du overføre penge gennem Euroset både til Rusland og SNG-landene og rundt om i verden.

Sådan overføres penge gennem Euroset
Sådan overføres penge gennem Euroset

Instruktioner

Trin 1

Denne mulighed gives dig af Kukuruza-bonuskortet, som er et betalingskort til det internationale MasterCard-system. Udsted det i ethvert Euroset. Foretag et køb til mere end 3 tusind rubler, eller køb et telefonkort med en pålydende værdi på mere end 100 rubler. Du kan bede om, at det samme beløb krediteres din konto på Kukuruza-kortet. Operatøren vil kun bede dig om at vise dit pas og oplyse dit telefonnummer til din kontakt. Inden for 10 minutter får du det elskede kort.

Trin 2

En adgangskode til indtastning af din personlige konto i betalingssystemet, et kodeord og et kortnummer, som er en adgangskode til it-telefoni, sendes til kontaktens telefonnummer, der blev givet, da kortet blev udstedt. Service til dette kort er gratis.

Trin 3

Bed den person, som du vil overføre penge til, om at ansøge om et kort”Majs og dig selv. I dette tilfælde kan du overføre penge fra kort til kort overalt i verden med det samme og uden renter. For at overføre penge via Euroset skal du præsentere dit kort og pengebeløbet til operatøren, angive modtagerens efternavn, fornavn, patronymic, telefonnummer og kortnummer. Om få minutter går pengene til hans kort, og han får besked via SMS. En sådan oversættelse kan også foretages via Internettet.

Trin 4

Hvis modtageren ikke har "Kukuruza" -kortet, eller hvis du ikke blev informeret om dets detaljer, behøver operatøren kun at oplyse sit efternavn, fornavn, patronymic og telefonnummer. Pengene kan modtages på ethvert udstedelsessted for Euroset-saloner. I dette tilfælde opkræves en kommission for overførslen: 1,5% - for Rusland og 2% - for SNG-landene.

Trin 5

Hvis du ikke engang har et pas ved hånden, kan du overføre penge i Euroset-butikker gennem adressatens QIWI-tegnebog uden at udstede et kort. Modtageren af overførslen behøver kun at gå til QIWI-webstedet og overføre de modtagne penge til et af hans bankkort eller konti, overførselsgebyret er 2%.

Trin 6

For nylig har Euroset accepteret betalinger, der kan bruges til at fylde modtagerens elektroniske tegnebog i ethvert betalingssystem: WebMoney, RBK Money eller Yandex. Money. Der opkræves en provision på 2% for overførslen. Det mindste overførselsbeløb er 50 rubler.

Anbefalede: