Sådan Kontrolleres Saldoen På Et Visa-kort Via Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Saldoen På Et Visa-kort Via Internettet
Sådan Kontrolleres Saldoen På Et Visa-kort Via Internettet

Video: Sådan Kontrolleres Saldoen På Et Visa-kort Via Internettet

Video: Sådan Kontrolleres Saldoen På Et Visa-kort Via Internettet
Video: КРЕАТИВНАЯ драпировка ВОРОТНИКА для элегантного платья, костюма или блузки | Мастер-класс и выкройка 2024, April
Anonim

Ofte skal Visa-kortindehavere præcisere, hvor mange penge de i øjeblikket har på deres konto. Det er ikke altid praktisk at kigge efter en pengeautomat eller gå til den filial på banken, der har udstedt kortet. I sådanne tilfælde leverer nogle banker en service til kontrol af kontosaldoen på deres websted. Hvordan kontrollerer du saldoen korrekt?

Sådan kontrolleres saldoen på et Visa-kort via Internettet
Sådan kontrolleres saldoen på et Visa-kort via Internettet

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - adgang til Internettet
  • - Visakort.

Instruktioner

Trin 1

Find ud af, om du kan bruge internetbanken. For at gøre dette skal du kontakte en af filialerne i din bank og finde ud af, om en sådan tjeneste findes i denne finansielle institution. Hvis det leveres, skal du angive omkostningerne. Normalt er internetbank inkluderet i omkostningerne ved servicering af kortet.

Trin 2

Hvis der findes en internetbanktjeneste i din bank, skal du underskrive en særlig supplerende aftale til kontoåbningsaftalen. Medarbejderen vil også give dig et brugernavn og en adgangskode til det første login til systemet.

Trin 3

Find din banks websted på Internettet. Gå til afsnittet "Internetbank" fra hovedsiden. Indtast dit brugernavn og din adgangskode i de krævede felter. Hvis systemet kræver det, skal du ændre dem efter det første login til din personlige konto.

Trin 4

Åbn sektionen dedikeret til din kontosaldo. Hvis du har flere konti, skal du identificere den, som dit Visa-kort er knyttet til. Dette kontonummer er angivet i din kortudstedelsesaftale.

Trin 5

I dette afsnit vil du se saldoen på dit kort. Hvis det vises med et minustegn, skal du finansiere din konto. Hvis dit Visa-kort er et kreditkort, vil du på din personlige konto også se det mindste betalingsbeløb og den dato, hvor du skal foretage det.

Trin 6

Når du har lært saldoen på dit kort, skal du ikke glemme at klikke på knappen "Afslut" for at forlade din personlige konto. Hvis du ikke gør det, kan browseren gemme din adgangskode, og en uautoriseret person kan få adgang til din side. Dette er meget uønsket, da du ved hjælp af internetbanken ikke kun kan kontrollere saldoen, men også overføre penge til andre konti.

Anbefalede: