Sådan Kontrolleres Saldoen Af Troika Via Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Saldoen Af Troika Via Internettet
Sådan Kontrolleres Saldoen Af Troika Via Internettet

Video: Sådan Kontrolleres Saldoen Af Troika Via Internettet

Video: Sådan Kontrolleres Saldoen Af Troika Via Internettet
Video: Новинки 😍 хиджабы🥰 Шарфы😮 и тройки 🙉 2024, April
Anonim

Du kan kontrollere saldoen af Troika via Internettet på din personlige konto på Moskva Transportkort eller Strelka-webstedet. Der findes ingen sådan service direkte på Troikas officielle hjemmeside.

Sådan kontrolleres din saldo
Sådan kontrolleres din saldo

Troika er et plastkort købt til rejser med metroen, tog og kommunal offentlig transport. Det sælges i specialiserede kontantborde, balanceopfyldning udføres på salgssteder, via Internettet eller ved modtagelsessteder for betalinger.

Funktion ved kontrol via Internettet

Det er umuligt at finde ud af saldoen på troika.mos.ru-webstedet ved hjælp af Troika-kortet. Det er planlagt, at der i den nærmeste fremtid oprettes en personlig konto på denne portal. I dag kan du kun foretage direkte eller ekstern påfyldning af det, få oplysninger om, hvor kortet modtages.

Du kan finde ud af saldoen via Internettet kun ved hjælp af Moskva Transport Cards-applikationen. Den er kompatibel med smartphones, der er forbundet til internettet ved hjælp af NFC-teknologi. For at få de oplysninger, du har brug for:

  • installer den relevante applikation
  • fastgør kortet på bagsiden af enheden
  • vent på, at oplysningerne vises på skærmen.

Bemærk: applikationen kan bruges på tablets, men denne mulighed er ikke egnet til en iPhone-bruger. Inden du anvender kortet, skal du sørge for, at den kontaktløse datamodtagefunktion fungerer korrekt. Hvis det ikke findes i indstillingerne, kan du kontakte servicecentret for at konfigurere applikationen. Kontrol på denne måde er praktisk, da det gør det muligt at kontrollere saldoen når som helst på dagen.

Balancekontrol via computer

Via en computer kan du fjernbalancere plastbalancen gennem Strelka-applikationen. For at gøre dette skal du gå til din personlige konto på webstedet strelkacard.ru. Alle oplysninger af interesse vises på skærmen.

Hvis brugeren ikke tidligere har registreret sig, har du brug for:

  • Opret din konto
  • forbinde et kort;
  • gennemgå verificering af personoplysninger.

Yderligere login udføres ved hjælp af et telefonnummer eller en e-mail-adresse.

Hvad hvis der ikke er nogen internetforbindelse?

Den enkleste ting er at bruge hjælp fra den tekniske supporttjeneste, ringe 3210 på din mobil. Kvalificerede specialister hjælper dig med let at komme ud af en vanskelig situation, fortælle dig om saldoen og om nødvendigt specificere adresserne på den nærmeste betalingsacceptpoint.

Hvis du har brug for at få hjælpoplysninger i metroen, hvor mobilkommunikation ikke fungerer, skal du bruge terminalerne. Du skal vedhæfte et rejsekort til en af dem for at få nyttige oplysninger. Sådanne terminaler bruges også til at bekræfte fjernopfyldning. Du kan også kontrollere balancen og antallet af ubrugte ture i kabinen. Resten vises med hvert pas. De fleste mennesker bruger denne metode til at få de oplysninger, de har brug for.

Anbefalede: