Sådan Oprettes Et Logo

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Logo
Sådan Oprettes Et Logo

Video: Sådan Oprettes Et Logo

Video: Sådan Oprettes Et Logo
Video: Sådan laver du dit skatteregnskab 2024, April
Anonim

Vi ser tusinder af logoer hver dag. Nogle af dem glemmer vi straks, nogle er i lang tid deponeret i vores hukommelse. Der er flere typer vellykkede logoer: tekst, tegn og kombineret. Lad os se på, hvordan man laver sådanne logoer.

Sådan oprettes et logo
Sådan oprettes et logo

Instruktioner

Trin 1

Det enkleste logo er naturligvis et tekstlogo. Faktisk er det navnet på en virksomhed eller et produkt, der er skrevet i en bestemt skrifttype. Tekstlogoet er for eksempel SONY. Kun navnet, skrevet med store, enkle bogstaver.

Trin 2

Naturligvis ser et sådant logo kun simpelt ud. Faktisk lykkes ikke alle med at skabe et kreativt tekstlogo. Når alt kommer til alt betyder dette, at du skal bruge et minimum af midler til at gengive navnet på virksomheden eller produktet. Og resultatet skal være et udtryksfuldt, mindeværdigt logo. Tekstlogoer er opdelt i klassiske og dekorative. I klassikerne bruges enklere skrifttyper. Det anbefales ikke at bruge skrifttyper fra standardsæt som MS Office til at oprette kreative tekstlogoer: der er for mange sådanne logoer.

Trin 3

Et ikonisk logo er normalt navnet på en virksomhed eller et produkt konverteret til et varemærke. Til dette skal navnet være sådan, at det let kan konverteres til et tegn. For eksempel er det let at lave et logo til Luna LLC, da det er let at skildre månen smukt.

Trin 4

Oftest bruges kombinerede logoer - bestående af tekst og et tegn. Disse logoer betragtes som de mest mindeværdige. Hvis en virksomhed eller et produkt har et langt, svært at læse navn, kan du også "krydre" det ved at tilføje et billede. Ud over billedet kan et eller flere bogstaver i navnet fungere som et tegn, men sådanne bogstaver skal læses tydeligt i navnet.

Trin 5

Når du designer et logo samt udvikler et firma eller produktnavn, er det vigtigt at overveje, hvilken målgruppe dette firma eller dette produkt er beregnet til. Logoet skal designes i henhold til målgruppen. For eksempel skal et logo til et firma, der fremstiller udøvende biler, være solidt, mens et logo til et firma, der sælger babyprodukter, skal være sjovt og farverigt. Det er vigtigt at overveje betydningen af tegnet i dit logo. En panter ville fungere godt for et sportsbillogo, men en hund ville slet ikke arbejde.

Anbefalede: