Sådan Tjener Du Penge På Klik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tjener Du Penge På Klik
Sådan Tjener Du Penge På Klik
Anonim

Hvis du har din egen hjemmeside, hvor du konstant udgiver noget, og hvis indhold konstant opdateres, kan du prøve at tjene penge på klik. Det er let at gøre det, det ville være et ønske.

Sådan tjener du penge på klik
Sådan tjener du penge på klik

Er det nødvendigt

  • Eget websted
  • Registrering på et ressourcetilbud for at tjene penge til klik
  • Computer med internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil tjene penge pr. Klik, kan du lære mere om denne funktion. Før du gør dette, skal du forstå de generelle principper for dette kredsløb. Prøv at søge efter oplysninger om denne type indtjening på Internettet. Generelt betales du ved at placere en persons annonce på deres side et bestemt beløb for brugere, der kom til annoncørens ressource fra dit websted. Omkostningerne ved et sådant klik på et link (klik på en annonce) vil dog være meget små, så du skal være opmærksom på, at der skal være mange sådanne klik for at du kan tjene et betydeligt beløb.

Trin 2

Den nemmeste og mest almindelige måde at tjene penge på klik er at installere Google Adsense-programmet. Hvis du ikke har dit eget websted, har du sandsynligvis en blog? Prøv at bruge Google Adsense til at få betalt for klik fra din blog.

Trin 3

Hvis du ikke har en blog, men har et websted, kan du bruge Google Adsense til at placere et reklamebanner på det og tjene penge på klik på banneret. For at gøre dette skal du udfylde online ansøgningsskemaet med oplysninger om dit websted, adresse, betalingsoplysninger osv. Men glem ikke at læse vilkårene for brug af tjenesten på forhånd.

Trin 4

Da du skal give et virkelig solidt antal klik for at tjene på kontekstuel reklame og bannerannoncering, skal du helt sikkert være opmærksom på væksten hos publikum på din internetressource. Du kan gøre dette ved at sende alle venner og familie et link til dit websted og videresende adressen på sociale netværk. Prøv at deltage mere i diskussioner på fora, der er relateret til emnet på dit websted, og efterlad et link i kommentarerne.

Trin 5

Hvis du ikke har din egen hjemmeside og blog, men stadig vil gøre online-annoncering, kan du skrive til websteder, der tjener penge på klik, såsom Kakprosto.ru.

Anbefalede: