Sådan Finder Du Saldoen På Et Sberbank-kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Saldoen På Et Sberbank-kort
Sådan Finder Du Saldoen På Et Sberbank-kort

Video: Sådan Finder Du Saldoen På Et Sberbank-kort

Video: Sådan Finder Du Saldoen På Et Sberbank-kort
Video: Сбербанк Онлайн: вход в личный кабинет с телефона. Регистрация в приложении по номеру карты 2024, September
Anonim

Bankkort bliver mere og mere populære fra år til år. De er bekvemme at betale for køb, el-regninger, internettjenester. For at vide, hvor mange penge du har, skal du kontrollere din saldo fra tid til anden. Dette kan gøres på flere måder.

Sådan finder du saldoen på et Sberbank-kort
Sådan finder du saldoen på et Sberbank-kort

Er det nødvendigt

  • - pas
  • - Bank kort.

Instruktioner

Trin 1

Besøg den nærmeste filial af Sberbank. Gå til vinduet, hvor tjenesten leveres til enkeltpersoner, og bed operatøren om at kontrollere din bankkortkonto. Giv det til operatøren, og vis dit pas for at bevise, at du er kortholder. Indtast din pinkode, når du bliver bedt om det. Operatøren fortæller dig det beløb, der er på din konto.

Trin 2

Brug en pengeautomat. Hvis du ikke har tid til at besøge banken, kan du bruge en pengeautomat. Bemærk, at pengeautomaten skal være Sberbank, fordi en anden banks terminal kan ikke give oplysninger om saldoen på dit kort. Indsæt kortet i pengeautomaten, og indtast pinkoden. Vælg derefter "Information og service" og "Kortbalance". Derefter skal du tage en check, på den vil du se det beløb, der er på din konto.

Trin 3

Aktivér tjenesten "Mobile Bank". De første to måneder leveres det gratis, og derefter debiteres et lille beløb fra din konto hver måned (30 rubler for 2011). For at finde ud af balancen på dit kort skal du sende en SMS med nummeret "01" og derefter de sidste 5 cifre på dit kort uden mellemrum. I en svarmeddelelse vil du modtage oplysninger om din kontos status.

Trin 4

Brug tjenesten "Sberbank - online". For at forbinde det skal du bruge bankens konsulenter eller aktivere det selv via en pengeautomat. Når du har oprettet forbindelse til internetbank, har du et login og en adgangskode fra din personlige konto. Indtast dem på Sberbank-webstedet, og du kan straks se saldoen på din personlige konto.

Trin 5

Udskriv din kvittering, hvis du har trukket penge fra en pengeautomat. Når du har angivet det beløb, du vil hæve, har du et valg, om du vil udskrive en check eller ej. Hvis du klikker på "Ja", kan du se på checken, hvor mange penge du har trukket ud, og hvor meget du har tilbage på kortet.

Anbefalede: