Sådan Finder Du Ud Af Gælden På Transportafgift Via Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Gælden På Transportafgift Via Internettet
Sådan Finder Du Ud Af Gælden På Transportafgift Via Internettet

Video: Sådan Finder Du Ud Af Gælden På Transportafgift Via Internettet

Video: Sådan Finder Du Ud Af Gælden På Transportafgift Via Internettet
Video: Trillion-Dollar Rebirth of India | 3 Rebirth Stocks to Buy | Wealth Building 2024, April
Anonim

Bilejere skal betale skat årligt. I Rusland er der ingen ensartet procedure for betaling af denne skat; den er fastlagt på regionalt niveau. Normalt finder bilejere ud af skattebeløbet fra en kvittering fra skattekontoret. Men hvis den ikke er ankommet, betyder det ikke, at transportafgiften ikke skal betales.

Sådan finder du ud af gælden på transportat via Internettet
Sådan finder du ud af gælden på transportat via Internettet

Er det nødvendigt

  • - adgang til portalen for statstjenesten
  • - adgang til skatteyderens personlige konto fra Federal Tax Service
  • - KRO.

Instruktioner

Trin 1

I dag har russerne tre muligheder for at finde ud af, om de har restskat. Dette kan gøres via skatteyderens personlige konto på FTS-webstedet, gennem statens serviceportal og gennem databanken for FSSP-håndhævelsesproceduren.

Trin 2

For at finde ud af tilstanden af forlig med staten om transportafgift skal du logge ind på webstedet for statstjeneste. Her skal du vælge tjenesten "Informere skatteyderne (hans repræsentant) om status for betalinger for skatter, bøder og bøder", som findes på https://www.gosuslugi.ru/pgu/service/10002691751_99.html# !_beskrivelse. Tjenesten leveres af Federal Tax Service.

Trin 3

Når du er gået til siden til højre, skal du klikke på knappen "Få en service". I det vindue, der åbnes, skal du acceptere behandlingen af dine personlige data ved at markere det relevante felt. Derefter vises en side med dit fulde navn. og TIN. Alt du skal gøre er at vælge regionen og klikke på knappen "Anvend". Efter behandling af anmodningen vil du se oplysninger om tilgængeligheden af transportafgiftsgæld.

Trin 4

Du kan tjekke for en transportafgiftsgæld i den nye betaversion af State Services-portalen på https://beta.gosuslugi.ru/. Her skal du vælge "Skattegæld" og klikke på knappen "Kontroller gæld". Det er nok at angive dit TIN, og du finder ud af gælden for alle skatter, inklusive transport.

Trin 5

Via tjenesten fra Federal Tax Service "Find ud af din gæld" (https://service.nalog.ru) kan du ikke kun finde ud af skattegælden, men også betale online. Enig med reglerne for tjenesten, hvorefter du fortsætter med at udfylde de ønskede data - fuldt navn. og TIN. Derefter vises oplysninger om ubetalte skatter eller om manglende gæld.

Trin 6

Tjenesten "Kend din gæld" giver dig også mulighed for at betale transportskat online. For at gøre dette skal du vælge indstillingerne "Kontantløs afregning" - "Generer". Du kan også angive, at du foretrækker at betale kontant. I dette tilfælde genererer tjenesten en kvittering til dig, som kan betales i enhver filial i Sberbank.

Trin 7

Du kan også modtage opdaterede oplysninger om skatter og afgifter, tilgængelighed af gæld gennem den personlige konto for skatteyderne i Federal Tax Service. For at gøre dette skal du besøge dit skattekontor en gang, skrive en ansøgning om adgang til tjenesten og få en adgangskode. Data om afregningens tilstand med budgettet vises her ret hurtigt.

Trin 8

For at bruge tjenesten fra FSSP skal du gå til https://fssprus.ru/iss/ip/. Vælg din region, og indtast også dit fulde navn. og fødselsdato. Vær opmærksom på, at oplysningerne i denne database opdateres med en forsinkelse, og at kontorets arbejde påbegyndes i tilfælde af systematisk manglende betaling af skat.

Anbefalede: