Sådan Får Du Et TIN Via Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et TIN Via Internettet
Sådan Får Du Et TIN Via Internettet

Video: Sådan Får Du Et TIN Via Internettet

Video: Sådan Får Du Et TIN Via Internettet
Video: ЛЕДИБАГ ПРОТИВ СТРАШНОЙ УЧИЛКИ 3D! У Хлои и Адриана СВИДАНИЕ?! 2024, April
Anonim

At få et TIN via Internettet er en af de mest populære offentlige tjenester. Dette er en praktisk måde at ansøge om dette dokument, der kræves til ansættelse.

Sådan får du et TIN via Internettet
Sådan får du et TIN via Internettet

Er det nødvendigt

  • - pas
  • - en ansøgning fra en person om registrering hos skattemyndigheden.

Instruktioner

Trin 1

Log ind på din personlige konto på State Service-webstedet. På listen over populære offentlige tjenester (www.gosuslugi.ru/pgu/cat/STATE_STRUCTURE.html#!_description) skal du vælge "Skatteregistrering og modtagelse af TIN". På den side, der åbnes, kan du gøre dig bekendt med beskrivelsen af tjenesten, listen over anmodede dokumenter.

Trin 2

Vælg "Elektronisk" applikationsmetode. Baseret på de registreringsoplysninger, der er tilgængelige i systemet, vil hun selv udarbejde en ansøgning om registrering. Det er fortsat at kontrollere rigtigheden af oplysningerne og acceptere fjernoverførsel af information og databehandling.

Trin 3

Skatteyder skal modtage en meddelelse om resultaterne af behandlingen af ansøgningen til den angivne e-mail-adresse eller telefon. Den aktuelle status for applikationen kan spores gennem den statslige tjenestes personlige konto.

Trin 4

En anden metode til fjernregistrering af et TIN involverer at sende en applikation direkte fra FTS-webstedet. Dette kan gøres på https://service.nalog.ru/zpufl. Det er velegnet til dem, der ikke har adgang til State Service portal. Registreringsproceduren der er ret lang og involverer at få en adgangsnøgle på postkontoret eller på Rostelecom.

Trin 5

Det er juridisk fastslået, at perioden til forberedelse af TIN ikke må overstige fem dage. I praksis forbereder FTS dog ofte dokumentet hurtigere.

Trin 6

I dag kan du via internettet kun ansøge om et TIN. Du bliver nødt til at få certifikatet personligt på skattekontoret. For at gøre dette skal du fremvise dit pas og navngive det nummer, der er tildelt ansøgningen. TIN udstedes kun hos Federal Tax Service, der er fast på stedet for permanent opholdssted. Det kan kun fås fra den midlertidige registreringsadresse, hvis der ikke er nogen registrering.

Anbefalede: