Sådan Registreres Et Nonprofit Partnerskab

Indholdsfortegnelse:

Sådan Registreres Et Nonprofit Partnerskab
Sådan Registreres Et Nonprofit Partnerskab

Video: Sådan Registreres Et Nonprofit Partnerskab

Video: Sådan Registreres Et Nonprofit Partnerskab
Video: 4 Steps to Nonprofit Partnerships 2024, Kan
Anonim

Et nonprofit partnerskab er en medlemsbaseret nonprofit organisation. Det har ret til at hjælpe sine deltagere i gennemførelsen af aktiviteter, der sigter mod at nå sociale, velgørende, kulturelle, videnskabelige, uddannelsesmæssige og andre mål.

Sådan registreres et nonprofit partnerskab
Sådan registreres et nonprofit partnerskab

Instruktioner

Trin 1

Det er ikke nødvendigt at registrere sig som en juridisk enhed for at danne et non-profit partnerskab. Borgere kan også være dets arrangører. Loven bestemmer dog, at et ikke-kommercielt partnerskab ikke kan etableres af en person. Antallet af stiftere skal være mindst to. Samtidig er det maksimale antal deltagere i et ikke-kommercielt partnerskab ikke begrænset af lovgivningen.

Trin 2

Hvis du beslutter at starte et non-profit partnerskab, skal du træffe en fælles beslutning med de andre grundlæggere. For at gøre dette skal du afholde et møde, overveje at oprette et partnerskab og godkende dets charter. Sammen med andre deltagere kan du indgå et memorandum.

Trin 3

For at registrere et ikke-kommercielt partnerskab skal du kontakte skattemyndighederne på bopælsstedet med en pakke med dokumenter, der inkluderer: - grundlæggernes beslutning om at oprette et ikke-kommercielt partnerskab - grundlæggernes beslutning om at registrere en juridisk enhed, der er udarbejdet i form af en protokol og indeholder spørgsmål om oprettelse af en juridisk enhed, godkendelse af chartret, valg af styrende organer - charter om et ikke-kommercielt partnerskab - stiftelsesoverenskomst, hvis der blev truffet en beslutning om at udarbejde det.

Trin 4

Charteret for dit non-profit partnerskab skal indeholde oplysninger om dets navn, organisatoriske og juridiske form, placering, ledelsesprocedure, genstand og formål med aktiviteten. Derudover skal chartret videregive oplysninger om ledelsesorganers sammensætning og kompetence, medlemmernes rettigheder og forpligtelser for et ikke-kommercielt partnerskab, betingelserne og proceduren for indgåelse og udtræden af et partnerskab, kilder til dannelse af ejendom osv

Trin 5

Du kan danne ejendommen til et ikke-kommercielt partnerskab ud fra regelmæssige og engangs medlemsgebyrer, frivillige ejendomsbidrag og donationer, provenu fra salg af produkter, arbejder, tjenester, udbytte, indtægter modtaget fra ejendom og andre kilder.

Anbefalede: