Sådan Bestemmes Kontonummeret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Kontonummeret
Sådan Bestemmes Kontonummeret

Video: Sådan Bestemmes Kontonummeret

Video: Sådan Bestemmes Kontonummeret
Video: Sådan laver du en standard kundeopsætning 2024, April
Anonim

Banken er en finansiel institution, og dens aktiviteter er kun forbundet med kontanter, hvilket er beskrevet i russisk lovgivning. Alle bankers aktiviteter udføres ved hjælp af regnskabsteknikker, som bankens regnskab oprettes for.

Sådan bestemmes kontonummeret
Sådan bestemmes kontonummeret

Instruktioner

Trin 1

Begrebet en konto er nødvendigt for at afspejle en banks finansielle transaktioner. Antallet af operationer er meget forskelligt, da banken i løbet af arbejdsdagen beskæftiger sig med at tiltrække og placere ressourcer, udføre interne bankoperationer og udføre operationer relateret til pengefonde. For eksempel modtager eller returnerer den lånegarantier, pantsætter, giver garantier til sine kunder osv. For at kontrollere pengestrømme skal disse handlinger fra banken beskrives på en eller anden måde. Til dette anvendes regnskab i form af et system til behandling og indsamling af bankoplysninger.

Trin 2

En konto er hovedenheden til lagring af oplysninger om en bestemt banktransaktion. Der er specielle kontodiagrammer, der indeholder flere kapitler markeret med bogstaverne A, B, C, D, D. Ifølge denne klassificering indeholder hvert kontoplan konti, der svarer til hvert af sektionerne. Et stort ansvar for korrekt brug af rapportering påhviler brugeren, som skal kunne fortolke den korrekt og bruge den til at træffe beslutninger.

Trin 3

For eksempel svarer det første ciffer i kontoen altid til sektionens ciffer. Det vil sige, bankens kontanter registreres på konti i afsnit 2, hvilket betyder, at den syntetiske konto for 1. ordre vil være 202, og 5. sektion er allokeret til bankens egne veksler, og kontoen starter med nummeret 5 - 523. Efter samme princip dannes også andre konti. En sådan afkodning bruges til at forenkle systemet til behandling og beskrivelse af bankkonti.

Anbefalede: