Sådan Får Du Dine Penge Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Dine Penge Tilbage
Sådan Får Du Dine Penge Tilbage

Video: Sådan Får Du Dine Penge Tilbage

Video: Sådan Får Du Dine Penge Tilbage
Video: Sådan får du dine tabte Penge Tilbage 2024, Kan
Anonim

Når du bruger et ikke-kontantafviklingssystem, kan der opstå situationer, hvor midler sendes til den forkerte modtager. Hvis dette skete med dig, skal du ikke blive ked af det, fordi du vil være i stand til at returnere det overførte beløb.

Sådan får du dine penge tilbage
Sådan får du dine penge tilbage

Instruktioner

Trin 1

Lad os sige, at du overførte penge via en pengeautomat. Når du har indtastet alle data, opdager du pludselig en fejl i modtagerens aktuelle konto. I dette tilfælde skal du straks ringe til call-centret, du kan se dets telefonnummer ved pengeautomaten. Forklar hele situationen, og bed om ikke at foretage en betaling.

Trin 2

Gå derefter til servicebanken. Her skal du skrive en erklæring rettet til institutlederen. I dokumentet skal du angive datoen og betalingsbeløbet samt pengeautomatens adresse. Vedhæft en kopi af kvitteringen til din ansøgning. Hvis betalingen ikke lykkedes at forlade, returneres pengene til dig inden for 30 dage.

Trin 3

Nå, hvad hvis betalingen foretages, og modtageren ikke ønsker at returnere dem? I dette tilfælde skal du gå til retten. Skriv dit krav og vedhæft en kvittering til det. Hvis beslutningen er til din fordel, skal modtageren simpelthen returnere pengene tilbage.

Trin 4

Hvis du er en juridisk enhed, kan du returnere det overførte beløb på forskellige måder. Lad os sige, at du har sendt en betalingsordre til forhandleren. Derefter ringer modparten til dig og siger, at hans bankoplysninger er ændret. I dette tilfælde skal du ringe til din bank. Hvis betalingsordren ikke er bogført, er det muligt, at forhandleren simpelthen ikke udsteder den.

Trin 5

Hvis betalingen blev foretaget til ikke-eksisterende detaljer, skal du sørge for, at pengene returneres inden for 10 dage. Hvis du vil fremskynde processen, skal du skrive en ansøgning rettet til chefen for den juridiske enheds serviceafdeling.

Trin 6

En anden situation kan opstå. Lad os sige, at du overførte et bestemt beløb til den forkerte leverandør. I dette tilfælde kan du kontakte chefen for det pågældende firma og bede om at returnere den fejlagtige overførsel, mens hans regnskabsfører i betalingsordren skal angive på baggrund af, at det overførte beløb er en refusion.

Anbefalede: