Sådan Betaler Du Via Sberbank-terminalen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du Via Sberbank-terminalen
Sådan Betaler Du Via Sberbank-terminalen

Video: Sådan Betaler Du Via Sberbank-terminalen

Video: Sådan Betaler Du Via Sberbank-terminalen
Video: ВСЕМ 🖐😘ПРИВЕТ 🙂ВЫПИВАЕМ 🍷И БОЛТАЕМ 🥰 2024, Marts
Anonim

For ikke så længe siden fik russiske borgere mulighed for at betale regninger, bøder, offentlige afgifter og nogle skatteopkrævninger gennem Sberbank-terminaler. Som regel er de installeret i de institutioner, der leverer tjenester såvel som overfyldte steder - butikker, indkøbscentre.

Sådan betaler du via Sberbank-terminalen
Sådan betaler du via Sberbank-terminalen

Instruktioner

Trin 1

Når du er ejer af et bankkort af plast, kan du betale via Sberbank-terminalen ved bankoverførsel ved at overføre det krævede beløb fra den konto, der er knyttet til dit kort. Betalingen kan også ske kontant, men dette kan kun ske i de terminaler, der er udstyret med regningsacceptorer.

Trin 2

Hvis du bruger et kort, skal du indsætte det i terminalen og efter anmodning indtaste PIN-koden. I tilfælde af at du skal betale kontant, skal du klikke på pilen "Kontantbetalinger", som er placeret i nederste venstre hjørne af skærmen. Aktivér fanen "Betalinger" ved hjælp af knapperne eller ved at berøre den tilsvarende indskrift på skærmen med din finger.

Trin 3

Skærmen viser en liste over organisationer til hvis nuværende konto du har brug for at overføre penge. Fjern betalingskortet, og tag stregkoden, der er trykt på den, til scannervinduet. Opbevar kvitteringen i en afstand på 5-10 cm, så enheden kan læse stregkoden nøjagtigt. Hvis det lykkes, udsender scanneren et karakteristisk lavt bip svarende til dem, du hører i butikkerne, når sælgeren beregner den samlede værdi af varen.

Trin 4

En kopi af betalingsordren vises på skærmen, og tjek den mod det originale papir, du har i dine hænder. Kontroller detaljerne og det angivne beløb for betalingen. Hvis du betaler for regninger, skal du indtaste måleraflæsninger. Bekræft venligst, at de indtastede oplysninger er korrekte.

Trin 5

Når du betaler kontant, skal du begynde at indsætte regningen i slotten en ad gangen. Når det krævede beløb vises på skærmen, skal du bekræfte handlingen med knappen "Accepter betaling". Hvis der allerede er isat et plastikkort, debiteres penge automatisk fra det. Vent til slutningen af operationen, og modtag en betalingskvittering i dine hænder. Gem det med din kvittering.

Anbefalede: