Sådan Får Du Vist Kontosaldoen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Kontosaldoen
Sådan Får Du Vist Kontosaldoen
Anonim

I dag har næsten hver person sin egen kontrolkonto i banken. Det kan være på et plastikkort eller på en traditionel pasbog. Balancen mellem midler efter udførelse af en operation med en personlig konto kan ses ved hjælp af en pengeautomat, Internettet, en mobiltelefon og et personligt besøg i banken.

Sådan får du vist kontosaldoen
Sådan får du vist kontosaldoen

Er det nødvendigt

Bankkort, opsparingsbog, identitetsdokument, computer, internet, mobiltelefon, pengeautomat

Instruktioner

Trin 1

Hvis din konto er på et bankkort, skal du gå til den nærmeste pengeautomat, sørge for at den tilhører den nøjagtige bank, hvor du har registreret din personlige konto. Indsæt dit kort i kortlæseren, indtast PIN-koden, som banken har givet dig i en konvolut sammen med et plastkort eller sendt via mail på ATM-tastaturet. Klik på ATM-monitorens saldostatus eller kontosaldo. Vis resultatet på skærmen, eller udskriv det som en kvittering.

Trin 2

Den moderne verden kan ikke forestilles uden en computer og internettet. Ved hjælp af de seneste teknologiske fremskridt kan du se status på din personlige konto. Gå til bankens officielle hjemmeside, hvor du har et bankkort eller en opsparingsbog. Registrer dig på det, indtast de nødvendige oplysninger om dig og din konto. Hvis det er på kortet - indtast dets nummer og kontonummer, hvis det er i sparebogen - kun kontonummeret. Indtast dit mobiltelefonnummer, hvortil der sendes en SMS med en adgangskode, som du skal indtaste i det krævede felt. Når du befinder dig på din side, ringer operatøren af supporttjenesten til dig, som vil afklare de nødvendige oplysninger og fortælle dig, hvordan du identificerer dig selv på siden. Når du har bestået identifikationen, kan du oprette forbindelse til onlinebanktjenesten og se saldoen på din konto uden at forlade dit hjem.

Trin 3

Ved at ringe til det gratis nummer på bankens supporttjeneste, hvor du har en konto, bliver du nødt til at skifte din telefon til tonetilstand, og efter anvisningerne fra telefonsvareren finder du saldoen på din konto på nogen af transportørerne.

Trin 4

Hvis du ikke ved, hvordan du bruger en pengeautomat og internettet, eller hvis du simpelthen ikke har mulighed for at bruge denne teknik i øjeblikket, skal du besøge banken personligt. Fortæl bankofficeren din anmodning om at finde ud af saldoen på din personlige konto. Indsend dit identitetsdokument og dine kontooplysninger. Hvis kontoen er på kortet, skal du præsentere dens detaljer (kortnummer, kontonummer, kodeord), hvis kontoen er i en opsparingsbog - angiv kontonummeret og selve opsparingsbogen. Efter kontrol af de angivne oplysninger giver bankmedarbejderen dig en kvittering med beløbet på din kontosaldo. Log på det rigtige sted efter anmodning fra bankofficeren.

Anbefalede: