Hvordan Man Navngiver En Parfume Butik

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver En Parfume Butik
Hvordan Man Navngiver En Parfume Butik

Video: Hvordan Man Navngiver En Parfume Butik

Video: Hvordan Man Navngiver En Parfume Butik
Video: ПАРФЮМЕРНЫЕ НОВИНКИ | FRANCIS KURKJIAN | YSL | PENHALIGON'S | SYLVAINE DELACOURTE 2024, April
Anonim

At vælge et navn til en parfume butik er en vigtig del af organisationen af en virksomhed. Et lyst, smukt, saftigt navn tiltrækker øjet, opfordrer dig til at gå i butikken og i fremtiden og købe noget.

Hvordan man navngiver en parfume butik
Hvordan man navngiver en parfume butik

Instruktioner

Trin 1

Navnet på en parfumebutik skal være let, flyvende, velsmagende, attraktivt, fordi de vigtigste kunder er piger og kvinder. Det skal understrege effekten, som en god parfume giver en kvinde. F.eks. Er sådanne muligheder som "Coquette", "Sweetie", "Charm", "Chic" og andre perfekte.

Trin 2

Når du vælger butikens navn, anbefales det ikke at tage det banale og meget almindelige. Prøv derfor ikke at vælge en af ovenstående muligheder, kom med noget af dit eget, mere originalt.

Trin 3

Dejligt træk - sammensat titel. Det kan omfatte to ord eller to dele af ord. Masser af dele bør undgås for ikke at gøre navngivningen for kompliceret. Du kan overveje muligheder som "substantiv + adjektiv" ("Fairy Godmother", "Magic wand"), "adjektiv + adjektiv" ("Den smukkeste"), "adjektiv + verb" ("Ønsket at være"). Du kan også vælge andre mest originale løsninger.

Trin 4

Det er praktisk at bruge papir og en pen til at gøre sig et navn fra dens bestanddele. Skriv varianterne af ord i forskellige kolonner, og kombiner dem med hinanden. Så du kan få sådanne muligheder som "Elitparfum", "Aromamarket" og andre.

Trin 5

Når du vælger et navn, kan du bruge ordbøger, herunder udenlandske. Lige før du vælger noget fra et andet sprog, skal du sørge for at afklare alle mulige betydninger af ordet.

Trin 6

Vælg et navn for fremtiden. Det skal ikke kun være let at læse og udtale, men også se smukt ud på et skilt og andre reklamegenstande. Tænk på, hvordan butikslogoet kan se ud i hvert enkelt tilfælde, hvilken slags domænenavn du opretter.

Trin 7

Når du har udarbejdet en foreløbig idéliste, bed en gruppe potentielle købere om at bedømme dem eller foreslå dine egne ideer. Sørg for at give deltagerne søde gaver fra din fremtidige butik.

Anbefalede: