Sådan Tjekker Du Mobilbank

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tjekker Du Mobilbank
Sådan Tjekker Du Mobilbank

Video: Sådan Tjekker Du Mobilbank

Video: Sådan Tjekker Du Mobilbank
Video: Hvordan får du Mobilbank? 2024, Kan
Anonim

"Mobile Bank" er en tjeneste, der leveres af Sberbank til overvågning af transaktioner, der udføres via en mobiltelefon. Ved hjælp af mobilbanken har brugeren mulighed for at modtage underretninger om transaktionerne og overføre penge både til sin egen mobiltelefon og til kort fra andre Sberbank-klienter.

Sådan tjekker du mobilbank
Sådan tjekker du mobilbank

Instruktioner

Trin 1

Som standard er Mobile Bank ikke inkluderet i pakken med gratis tjenester fra banken, men du kan altid oprette forbindelse på Sberbank-kontoret eller bruge den tilsvarende funktion i pengeautomaten.

Trin 2

Gå til nærmeste Sberbank-kontor og kontakt en klientkonsulent. Medarbejderen vil rådgive dig om de tjenester, der er inkluderet i "Mobile Bank", og vil også give dig mulighed for øjeblikkeligt at oprette forbindelse til en standard- eller udvidet pakke for at bruge tjenesten.

Trin 3

Du kan også indsætte kortet i enhver Sberbank-pengeautomat og gå til Sberbank Online eller Mobile Bank-sektionen. På listen over tilbudte valg skal du vælge sektionen "Tilslut tjenesten" og indtaste derefter det telefonnummer, som du vil bruge tjenestens tjenester på. Når du er færdig med at arbejde med pengeautomaten, vil du se en meddelelse om den vellykkede forbindelse, og efter et stykke tid vil du modtage en tilsvarende sms-besked.

Trin 4

For at kontrollere status for tjenesten skal du ringe til din banks supporttelefonnummer. For at betale for mobilkommunikation ved hjælp af din telefon skal du angive betalingsbeløbet i en SMS-besked og sende det til det korte nummer 900.

Trin 5

Du kan også kontrollere numrene, der er knyttet til din bankkonto ved hjælp af Sberbank Online-tjenesten. Du kan også få et login og en adgangskode til din personlige konto via enhver pengeautomat i Sberbank-netværket.

Trin 6

Indtast dit brugernavn og din adgangskode på tjenestehjemmesiden, og klik derefter på knappen "Login" for at logge ind. Så snart webstedets grænseflade er indlæst, vil du se en liste over foreslåede muligheder i sidens øverste panel. Klik på fanen Mobile Banking.

Trin 7

Den næste side viser en liste over numre, der er forbundet med dine kort og indskud. Du kan også se status for tjenesten. Opsætning og kontrol af Sberbank Online-tjenesten er afsluttet.

Anbefalede: