Sådan Fjernes Yandex-penge

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Yandex-penge
Sådan Fjernes Yandex-penge

Video: Sådan Fjernes Yandex-penge

Video: Sådan Fjernes Yandex-penge
Video: Sådan Tjente Jeg 950 kr. På Facebook | Tjen Penge | Ep. 1 2024, April
Anonim

Proceduren til at slette Yandex-penge er enkel. For at gøre dette skal du først slette postkassen og derefter din Yandex-konto. Og alle Yandex-tjenester slettes automatisk sammen med sletning af konto og postkasse.

Sådan fjernes Yandex-penge
Sådan fjernes Yandex-penge

Er det nødvendigt

  • Adgang til din Yandex-konto
  • Ønsket om virkelig at slette Yandex tegnebog

Instruktioner

Trin 1

For at slette din postkasse på Yandex skal du først logge på Yandex-mailtjenesten. For at logge ind skal du klikke på "Log ind på mail" -indskriften (i øverste højre hjørne) på en hvilken som helst åben Yandex-side. For at indtaste e-mailen sender Yandex-systemet dig til autorisationssiden, i hvilke felter du skal indtaste dit brugernavn og din adgangskode.

Trin 2

Derefter ser vi efter linket "indstillinger" i øverste højre hjørne af siden, klikker på det og kommer til en ny side. Næsten helt nederst på siden er der en linje "Hvis det er nødvendigt, kan du slette din postkasse." Når du klikker, åbnes en formular for at bekræfte din hensigt igen. Når du har indtastet adgangskoden i formularen, skal du klikke på "slet" -linket, og Yandex-postkassen slettes.

Trin 3

Og nu skal vi slette Yandex-kontoen med alle de tjenester, der inkluderer vores hovedspørgsmål - hvordan man sletter Yandex-penge. Du skal gå til siden med dine personlige indstillinger, finde linket "Personlige data" på den og klikke på den.

En ny side åbnes, og find linjen "Slet konto" nederst på siden. Efter at have klikket på denne side føres vi til formularen "Slet konto på Yandex". Derefter skal du indtaste din adgangskode i feltet og klikke på "Slet". Så snart du sletter din konto, har du ikke længere adgang til Yandex-tjenester. For at kunne bruge tjenesterne igen skal du registrere en konto igen.

Anbefalede: