Sådan Kontrolleres Transportafgift

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Transportafgift
Sådan Kontrolleres Transportafgift

Video: Sådan Kontrolleres Transportafgift

Video: Sådan Kontrolleres Transportafgift
Video: RV Transport Business Taxes |How Much Money Should I Save For Taxes In RV Transport? 2024, April
Anonim

Skatter skal, som andre obligatoriske betalinger, betales til tiden. Betaling af motorkøretøjsafgift for hvert specifikt køretøj i en bestemt betalingsperiode udføres i henhold til betalingsdokumenter genereret af skattemyndighederne. Hvis det syntes for dig, at afgiftsbeløbet ved modtagelsen af skattekontoret ikke svarer til virkeligheden, kan du uafhængigt beregne transportafgiften på din bil til verifikation.

Sådan kontrolleres transportat
Sådan kontrolleres transportat

Er det nødvendigt

Køretøjsregistreringscertifikat (motorkraft i hestekræfter), betalingsperiode (for hvilket år)

Instruktioner

Trin 1

Ud fra dataene i registreringsattesten (køretøjsregistreringscertifikat) er det nødvendigt at fastlægge køretøjstypen og motoreffekten (hestekræfter), som udgør skattegrundlaget.

Trin 2

For at beregne transportafgiften skal du bestemme afgiftssatsen for forbundets tilsvarende emne - regionen, hvor køretøjet er registreret. Skattesatsen kan findes på hjemmesiden "r **. Nalog.ru› Enkeltpersoner ›Transportafgift". I stedet for stjerner skal du anbringe 2 cifre i det område, hvor køretøjet er registreret (de første 2 cifre i serien er det tekniske pasnummer (køretøjsregistreringscertifikat).

Trin 3

Når du vælger en afgiftssats, skal du tage højde for afgiftsgrundlaget (bilens type og magt) og i hvilket tidsrum transportafgiften beregnes. Den resulterende regionale skattesats skal ganges med skattegrundlaget for dit køretøj. For eksempel for en personbil med en motoreffekt på over 100 hestekræfter op til 150 hestekræfter inkl. 2010 er afgiftssatsen for Chelyabinsk-regionen 15,9. Din bil registreret i denne region har en motoreffekt på 140 hestekræfter. Dette er skattegrundlaget. Således vil transportafgiften på denne bil i 2010 være: 15, 9 * 140 = 2226 rubler.

Trin 4

Hvis kvitteringen med den påløbne transportafgift ikke blev sendt til dig af skattemyndighederne, kan du uafhængigt kontakte det relevante skattekontor.

Anbefalede: