Sådan Sættes Penge På Et Bankkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sættes Penge På Et Bankkort
Sådan Sættes Penge På Et Bankkort

Video: Sådan Sættes Penge På Et Bankkort

Video: Sådan Sættes Penge På Et Bankkort
Video: GIVER MIN BROR MIT DANKORT 2024, Marts
Anonim

Finansiering af en bankkortkonto er en standard bankoperation. Det kan udføres ved at overføre både kontante og ikke-kontante midler. Normalt sker alt hurtigt og kræver ikke meget indsats fra din side.

Sådan sættes penge på et bankkort
Sådan sættes penge på et bankkort

Er det nødvendigt

  • - Bank kort;
  • - almindeligt civilt pas
  • - en liste over adresser på bankkontorer og pengeautomater.

Instruktioner

Trin 1

For et par år siden, i store byer, kunne du kun finde pengeautomater, der kunne give dig et bestemt beløb. Deres "ældre" brødre er for nylig dukket op. De uddeler ikke kun kontanter, men hjælper også med at udføre de enkleste bankoperationer: betale regninger for mobilkommunikation eller forsyningsselskaber. Du kan endda indbetale penge på en bankkortkonto eller tilbagebetale et lån. Det er vigtigt at bemærke, at dette ikke kan gøres i nogen pengeautomat, der har sådanne tekniske muligheder. Sørg for, at pengeautomaten tilhører den samme bank, som udstedte dit kort. Inskriptionen om at tilhøre en bestemt bank er altid til stede på pengeautomatens frontpanel, såvel som navnet på banken skal være angivet på dit pengekort. Som regel opkræver banken ikke en provision for at deponere penge i kontoen. På denne måde kan du genopfylde dine venners eller slægtninges konto, uanset hvor de er i dette øjeblik. For at gøre dette skal du kende navnet på den bank, der har udstedt kortet og kortnummeret.

Trin 2

Hvis du kommunikerer stærkt med en hvilken som helst teknik og er bange for at lave en fejl, er det bedre at udføre denne operation gennem en operatør i en bankfilial. Men vær forberedt på, at denne service kan betales. Derudover kan en bankmedarbejder kræve, at du fremlægger dit identitetskort samt angiver dataene for modtageren af betalingen - kortholderens efternavn, navn og patronym.

Trin 3

Hvert betalingskort er knyttet til en eller flere bankkonti (sidstnævnte henviser til kort med flere valutaer). Derfor er genopfyldning af kontoen også mulig ved bankoverførsel. Du kan overføre penge fra kort til kort i en bank, give en ordre om at overføre penge fra en konto i en anden bank til en kortkonto. Nogle banker er allerede begyndt at samarbejde aktivt med elektroniske pengesystemer - WebMoney, Yandex-Money osv. Der er et håb om, at du i fremtiden nemt kan forvandle dine virtuelle rubler til rigtige penge på et betalingskort.

Anbefalede: