Sådan Sættes Penge På Et Uralsib-kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sættes Penge På Et Uralsib-kort
Sådan Sættes Penge På Et Uralsib-kort

Video: Sådan Sættes Penge På Et Uralsib-kort

Video: Sådan Sættes Penge På Et Uralsib-kort
Video: Банк УРАЛСИБ - Эталон 2024, April
Anonim

Indehavere af Uralsib debet- eller kreditkort skal muligvis genopfylde deres konto. Dette kan gøres i en bankkontor, via en pengeautomat eller eksternt.

Sådan sættes penge på et Uralsib-kort
Sådan sættes penge på et Uralsib-kort

Hæveautomat

En af de mest populære måder at fylde et Uralsib-kort på er via en pengeautomat. Bemærk, at ikke alle pengeautomater understøtter indbetalingsfunktionen. Du kan vælge en pengeautomat, der understøtter denne mulighed på Uralsib Banks websted.

For at genopfylde din konto skal du indsætte kortet i pengeautomaten og vælge emnet "Indbetal kontant". Uralsib-pengeautomater understøtter kontante indskud i løs vægt. Når pengeautomaten har genberegnet de deponerede regninger, vises det beløb, der skal krediteres, på skærmen. Det er fortsat at trykke på knappen "Tilmeld".

Gennem Uralsib-bankkontoret

Du kan genopfylde din Uralsib-kortkonto via en bankfilial. For at gøre dette skal du bruge et kort samt ejerens pas. Denne metode er den sikreste fordi Hæveautomater har tendens til at fryse i det mest uhensigtsmæssige øjeblik.

Hvis en anden person overfører penge, skal han vide nummeret på den løbende konto, som kortet betjenes på, samt oplysninger om afdelingen - TIN, BIK og korrespondentkonto. I dette tilfælde er kortnummeret ikke nødvendigt. Penge kan krediteres i enhver valuta - dollars, rubler eller euro med deres konvertering til valutaen for åbning af en konto.

Bankoplysninger kan findes på Uralsib-webstedet. Og kontonummeret udstedes sammen med kortet. Men det kan også altid fås i en bankfilial efter fremvisning af et pas eller via internetbanken og telefonisk. I sidstnævnte tilfælde skal du kende kodeordet, der skal navngives til operatøren.

Overfør fra kort til kort

Du kan også overføre penge fra kort til Uralsib-kort. Dette kan gøres via en pengeautomat eller eksternt, via internetbanken eller gennem specielle tjenester fra kortudstedere.

For at overføre via Uralsib-pengeautomater skal du indsætte et kort, indtaste en pinkode og vælge "Overfør fra kort til kort". Her skal du angive modtagerens nummer og størrelsen på overførslen. Derefter skal pengeautomaten udstede en check. Det anbefales at beholde det, indtil kortholderen modtager pengene.

Penge på et Visa-kort vil være tilgængelige inden for en halv time, MasterCard - 1-2 dage. Bemærk, at når du overfører penge fra et kort fra en anden bank, opkræves en provision.

Eksterne metoder til genopfyldning af kort

Penge kan overføres til et Uralsib-kort via enhver internetbank. For at gøre dette skal du kende detaljerne om betalingsmodtageren.

Du kan også linke dit kort til elektroniske tegnebøger - WebMoney eller Yandex-penge og genopfylde din konto fra dem. Men det skal huskes, at sådanne overførsler ledsages af en kommission.

Anbefalede: