Sådan Kontrolleres En Konto På Et Sberbank-kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres En Konto På Et Sberbank-kort
Sådan Kontrolleres En Konto På Et Sberbank-kort

Video: Sådan Kontrolleres En Konto På Et Sberbank-kort

Video: Sådan Kontrolleres En Konto På Et Sberbank-kort
Video: The New ATM Card Sberbank Account 2024, April
Anonim

Du kan finde saldoen på et Sberbank-kort ved hjælp af en pengeautomat, telefonisk i bankens kontaktcenter, via Sberbank Online-systemet, Mobile Bank eller ved at kontakte en bankfilial.

Sådan kontrolleres en konto på et Sberbank-kort
Sådan kontrolleres en konto på et Sberbank-kort

Er det nødvendigt

  • - kort;
  • - pengeautomat
  • - telefon, fastnet eller mobil
  • - en computer;
  • - adgang til Internettet
  • - pas.

Instruktioner

Trin 1

For at finde ud af kontosaldoen ved hjælp af en pengeautomat skal du indsætte et kort i den, indtaste PIN-koden og vælge "Kontosaldo" i menuen på skærmen (eller en anden mulighed, der ligner hinanden).

Oftest kan vægten efter eget valg vises eller udskrives på en check. Men nogle enheder viser som standard oplysninger på kvitteringen.

Det er bedre at bruge en pengeautomat, der tilhører Sberbank til dette formål. En kommission kan blive opkrævet for brug af andres.

Trin 2

Når du bruger Sberbank Online-systemet, skal du logge ind på det, indtaste den variable kode (en liste over dem udskrives normalt af Sberbank-pengeautomaten, når den relevante mulighed er valgt). Vælg den relevante indstilling i grænsefladen.

Du vil se kontosaldoen på skærmen.

Trin 3

Hvis du har forbindelse til mobilbank, skal du sende en SMS til det korte nummer, der er angivet i instruktionerne, og vente på svar.

Når du bruger den økonomiske mulighed, betales hver anmodning (i 2011-priser - 3 rubler). Hvis du abonnerer på den fulde pakke, er tjenesten inkluderet i abonnementsgebyret (i 2011-priser - 30-60 rubler om måneden afhængigt af kortklassen).

Trin 4

Du kan også ringe til 24/7 kontaktcenteret. Dets nummer er angivet på dit kort og på Sberbank-webstedet. Vælg den mulighed, du har brug for, ved at følge instruktionerne fra autoinformatoren, og han vil annoncere kontoens status for dig.

Trin 5

Selvfølgelig kan du også kontakte kontorist i Sberbank-filialen og præsentere ham for dit pas og kort og informere dig om ønsket om at finde ud af balancen på det. Men denne mulighed er mindst mulig behagelig.

Anbefalede: