Sådan Kontrolleres Saldoen På Et VTB 24-kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Saldoen På Et VTB 24-kort
Sådan Kontrolleres Saldoen På Et VTB 24-kort
Anonim

VTB24 Bank tilbyder flere måder at kontrollere saldoen på kredit- og betalingskort. Blandt dem kan alle vælge den mest acceptable mulighed for sig selv.

Sådan kontrolleres saldoen på et VTB 24-kort
Sådan kontrolleres saldoen på et VTB 24-kort

Er det nødvendigt

  • - internettet;
  • - VTB24-kort;
  • - pin;
  • - telefon.

Instruktioner

Trin 1

Den traditionelle måde at kontrollere saldoen på kortet er ved personligt at kontakte bankkontoret. Efter fremlæggelse af dit pas får du oplysninger om kontoens status. Selvfølgelig er denne metode ikke den mest bekvemme og hurtigste, men banken giver andre alternativer, der giver dig mulighed for at finde ud af saldoen.

Trin 2

Hvis der er en VTB24-pengeautomat i nærheden, kan du kontrollere kontoens status der. For at gøre dette skal du indsætte et kort og indtaste en pinkode. Balancen kan vises på skærmen eller udskrives på en kvittering. Du kan kontrollere saldoen ved enhver anden pengeautomat. Det er sandt, at dette ikke er en gratis service, det koster 15 rubler.

Trin 3

Den mest bekvemme måde at kontrollere saldoen på VTB24 er via internetbanken. Her kan du ikke kun finde ud af kontoens tilstand, men også holde alle dine udgifter under kontrol. For at gøre dette skal du på forhånd registrere dig i internetversionen af Telebank- eller Teleinfo-systemet. Dette kan gøres i bankkontoret, og du skal fremvise dit pas. For at kontrollere saldoen i internetbanken skal du indtaste systemet ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode. Applikationen kan bruges både på pc'er og tablets og på mobiltelefoner. I sidstnævnte tilfælde skal du installere PDA-versionen af VTB24 Internet Bank på din telefon. Under alle omstændigheder er fjernbalancekontrol gratis.

Trin 4

Hvis Internettet ikke er tilgængeligt, kan du altid finde ud af kontoens status via telefon. Siden 2013 kan dette kun gøres i automatisk tilstand, dvs. uden behov for at vente på operatørens svar. Dette sparer meget tid for brugeren. For at kontrollere saldoen, ring 8 (800) 100-24-24, vælg menupunktet "Kontroller balance" og indtast derefter dit brugernavn og de sidste 4 cifre på kortet. I dette tilfælde skal telefonen skiftes til tonetilstand. Dette gøres ved at trykke på knappen *.

Trin 5

Du kan altid være opmærksom på de aktuelle oplysninger om kontoens tilstand, alle kvitteringer og debiteringer ved at forbinde SMS-oplysningstjenesten. Dette kan gøres i en VTB24-pengeautomat (gennem fanen "Indskud og tjenester"), i en bankkontor eller via Telebank-systemet. Tjenesten er ganske praktisk. Brugeren behøver ikke at sende yderligere anmodninger, han modtager en SMS for enhver bevægelse på kontoen. Den eneste ulempe er, at den ikke er gratis. Provisionen er fra 120 rubler. (i 180 dage) op til 200 rubler. (i 360 dage). I dette tilfælde betaler brugeren kun for det antal dage, som tjenesten er tilsluttet. Antallet af alarmer betyder ikke noget. For kreditkortindehavere sendes transaktionsadvarsler også gratis.

Anbefalede: