Hvordan Man Betaler Forsyningsregninger

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler Forsyningsregninger
Hvordan Man Betaler Forsyningsregninger

Video: Hvordan Man Betaler Forsyningsregninger

Video: Hvordan Man Betaler Forsyningsregninger
Video: Sådan betaler du en regning i Nordea netbank - Borgerservice to go 2024, April
Anonim

I dag er det slet ikke nødvendigt at gå til en Sberbank-filial med en kvittering og stå i kø for at betale for forsyningsselskaber. På grund af den hurtige udvikling af systemet med Unified Information and Settlement Centers er det nu muligt at betale huslejen på forskellige måder.

Hvordan man betaler forsyningsregninger
Hvordan man betaler forsyningsregninger

Instruktioner

Trin 1

Fakturering. Dette er navnet på et afviklingssystem uden et enkelt betalingsdokument. For at betale for forsyningsselskaber skal du bare gå til ethvert kontor i Den Russiske Føderations Sberbank og sige din betalingskode. Den består af 10 cifre og er angivet i øverste højre hjørne af ENP. Kasseoperatøren vil navngive beløbet på den påløbne betaling og udstede en kvittering, der bekræfter betalingen.

Trin 2

Betaling for forsyningsselskaber gennem terminalen. I de fleste butikker, underjordiske passager og andre steder installeres der nu maskiner, der giver dig mulighed for at betale kontant for internet, mobilkommunikation, digitalt tv og forsyningsselskaber på få sekunder. For at betale lejen er det nødvendigt at indtaste betalerens kode i de relevante "vinduer" og angive betalingsbeløbet. I mange terminaler tages der en kommission for disse handlinger - et gennemsnit på 3-5 procent. Maskinen giver heller ikke forandring, men de ekstra penge går til at betale for de kommende måneder. Det vigtigste er ikke at glemme at tage en check, for hvis systemet pludselig fejler, og betalingen ikke går igennem, kan det præsenteres for operatørerne af bosættelsescentret som bevis.

Trin 3

Hæveautomater. Hvis du er indehaver af et plastkort, kan du bruge det til at betale huslejen via en pengeautomat. Betalingsordningen er nøjagtig den samme som beskrevet ovenfor, når du bruger betalingsterminalen. Forskellen er, at der ikke kræves kontanter - pengeautomaten trækker det krævede beløb ud af plastkortet.

Trin 4

Træk midler fra kontoen. Denne metode er en af de mest bekvemme metoder til at betale for boliger og kommunale tjenester. Du kan dog kun bruge det, hvis du har en åben bankkonto. Udfyld den relevante ordre, og hver måned debiteres det krævede beløb fra din konto for at betale for boliger og kommunale tjenester. Banken vil selv finde ud af, hvor mange penge der skal betales. Det vigtigste er at overholde en betingelse - opretholde en positiv kontosaldo. Betaling foretages automatisk, mens banken ikke tager nogen provision for at overføre penge. Også på din anmodning justerer kreditinstituttet automatisk betalingsbeløbet i tilfælde af en ændring i taksterne. Og med et personligt besøg i afdelingen kan du modtage en bekræftelse af de anførte beløb.

Trin 5

Betaling for forsyningsselskaber via Internettet. For at gøre dette skal du registrere dig i ethvert elektronisk betalingssystem. Mange virksomheder i dag giver dig mulighed for at indgå kontrakter, gennemføre afregninger og overføre penge ved hjælp af elektronisk kommunikation. Vælg det system, der passer dig bedst, åbn en personlig konto i det, og du har mulighed for at betale for regninger derhjemme via din computer. Penge kan krediteres en elektronisk konto ved at købe forudbetalte kort, overføre ikke-kontante eller kontante midler. Det mest populære betalingssystem er Yandex-Money. Betaling modtages inden for tre dage, ingen provision opkræves.

Trin 6

Du kan også betale for boliger og kommunale tjenester på ethvert posthus i Rusland og i de fleste kommunikationssaloner.

Anbefalede: