Hvorfor æg Er Steget I Pris I December

Hvorfor æg Er Steget I Pris I December
Hvorfor æg Er Steget I Pris I December

Video: Hvorfor æg Er Steget I Pris I December

Video: Hvorfor æg Er Steget I Pris I December
Video: Airdrop til Stellar Lumens XLM fra AQUA Aquarius 2024, April
Anonim

Hver beboer i landet i december 2018 stod over for det faktum, at da han kom til butikken, så han den fantastiske pris på æg. En sådan kraftig prisstigning efterlod ingen ligeglad, og mange ramte familiebudgettet.

æg
æg

Man har altid troet, at en person har tre hovedprodukter i hverdagen - mælk, brød og æg. I hvert hus, i hvert køleskab var der og er æg. Selvom priserne var høje, var de ret tålelige. I december 2018 stod landets beboere imidlertid over for det faktum, at prisen for et dusin æg steg med flere procent natten over. Hvad er årsagen til en sådan prisstigning?

Faktum er, at for nylig er produktionen af kyllingæg i Rusland vokset, og der har været mange tilbud på markedet. Overskuddet af produktet tvang producenterne til at sælge dem til kostpris og i nogle tilfælde endda med tab. Når alt kommer til alt, som du ved, kan produktionen ikke stoppes - dette vil i høj grad påvirke markedet.

Derudover påvirkede spændingen før ferien: mange købte mad "langt i forvejen" for ikke at besøge butikker i nytårsferien. Så i gennemsnit er prisen for et dusin steget med så meget som 7% og i nogle regioner endda med 10%. Eksperter anser dette fænomen for at være midlertidigt og sæsonbestemt. Det er uacceptabelt, at en sådan vækstrate var på bare en måned, dette kan føre til et fald i efterspørgslen efter produktet.

Snart slutter ferien, og med dem slutter sæsonudsving og produktionsomkostninger. Prisen på æg vil falde lidt, men det er ikke det samme.

Anbefalede: