Hvordan En Prøvebetalingsordre Ser Ud

Indholdsfortegnelse:

Hvordan En Prøvebetalingsordre Ser Ud
Hvordan En Prøvebetalingsordre Ser Ud

Video: Hvordan En Prøvebetalingsordre Ser Ud

Video: Hvordan En Prøvebetalingsordre Ser Ud
Video: Hvordan ser en alkoholiker ud? 2024, Kan
Anonim

For at betale skat, overførsler til leverandører for varer samt til at betale løn ved bankoverførsel er virksomheder forpligtet til at udarbejde betalingsordrer. Til dette bruges en samlet dokumentformular, der tildeles koden 0401060. På hjemmesiden for den føderale skatteservice i Rusland er der et specielt program til korrekt udfyldning af betalinger.

Hvordan en prøvebetalingsordre ser ud
Hvordan en prøvebetalingsordre ser ud

Er det nødvendigt

  • - betalingsordreformular
  • - en prøve af en betalingsordre
  • - Bekendtgørelse fra Den Russiske Føderations finansministerium nr. 106-n.

Instruktioner

Trin 1

Brug prøveordren til at udarbejde et betalingsdokument uden fejl. Det ser sådan ud. I kolonnen "nummer" indtastes betalingsordrenes serienummer, som normalt tildeles automatisk, hvis der anvendes et specielt program. I feltet "4" er betalingsdatoen angivet i formatet DD. MM. ÅÅÅÅ. For eksempel 2012-20-05. Kolonne "5" indeholder den type betaling, som i de fleste tilfælde svarer til en elektronisk overførsel.

Hvordan en prøvebetalingsordre ser ud
Hvordan en prøvebetalingsordre ser ud

Trin 2

I feltet "101" indtastes koden for virksomhedens status som skatteyder. Hvis virksomheden er en juridisk enhed, anbringes koden "01". Kolonne "6" angiver betalingsbeløbet med ord. For eksempel fyrre tusinde fire hundrede rubler 50 kopecks. Bemærk, at ordene "kopecks", "rubler" ikke kan forkortes, hvilket er stavet i rækkefølgen af Finansministeriet i Den Russiske Føderation nr. 106-n.

Trin 3

I feltet "8" indtastes organisationens navn i overensstemmelse med de indgående dokumenter. For eksempel OOO Zvezda. I kolonnen "60" er virksomhedens TIN angivet, i feltet "102" - virksomhedens KPP. Hvis OPF for virksomheden er en individuel iværksætter, skal du lade kolonne "102" være tom.

Trin 4

I feltet "7" indtastes betalingsbeløbet i tal. For eksempel 40400-50. Kolonne "9" angiver nummeret på virksomhedens løbende konto i "10" - navnet på den bank, hvor den åbnes. For eksempel JSC "MINB", Moskva. I feltet "11", "12" skrives BIC og korrespondentkonto.

Trin 5

Kolonne 13-17 angiver navnet på skattemyndigheden, hvor forsikringspræmier overføres, navnet på modtagerens bank, andre detaljer, herunder kontonummer, BIK, korrespondentkonto. I linier 104-110 indtastes BCC, navnet på den fond, hvortil der trækkes forsikringspræmier, og betalingstypen (f.eks. "TP").

Trin 6

Feltet "24" angiver formålet med betalingen. For eksempel en enkelt skat, der opkræves på skatteydere, der har valgt indkomst som beskatningsobjekt for 2. kvartal 2012. I de kolonner, der ikke er udfyldt, sættes markeringer ned af den bank, der har accepteret betalingen.

Anbefalede: