Hvordan Man Navngiver En Biograf

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver En Biograf
Hvordan Man Navngiver En Biograf

Video: Hvordan Man Navngiver En Biograf

Video: Hvordan Man Navngiver En Biograf
Video: Hvordan man syer en ribkant i en V-udskæring 2024, April
Anonim

En biograf er en offentlig institution til offentlig demonstration af forskellige film. Det er helt sikkert, at dets deltagelse afhænger af biografens navn.

Hvordan man navngiver en biograf
Hvordan man navngiver en biograf

Instruktioner

Trin 1

Navngiv biografen med navnet på gaden, hvor den er placeret. For eksempel, hvis biografen er placeret på Solnechnaya Street, skal du navngive den "Solnechnaya". Derefter vil alle potentielle kunder, når de nævner denne gade, have tilknytning til en biograf, og på et ubevidst plan vil der være et ønske om at besøge den.

Trin 2

Navngiv biografen efter dens copyrightindehaver. Desuden er denne mulighed acceptabel, hvis ophavsretsindehaveren har et godt ry blandt byens beboere. For eksempel tilhører biografen en bestemt Zhukov, så biografens navn er Zhukov.

Trin 3

Biografens navn skal være forbundet med mennesker med noget godt, positivt, fremkalde positive følelser og muntre op. Navngiv biografen i denne forbindelse som følger: "Min elskede", "Kinorai", "Biograf, vin og dominoer", "Den sidste session", "Popcornens verden", "Abracadabra".

Trin 4

Prøv at komme med et navn til biografen, der er mindeværdig og, hvis det er muligt, afspejler det indre af din biograf. Hvis du har dekoreret din biograf i amerikansk stil, skal du vælge det passende navn til den, for eksempel: "Hollywood Star".

Anbefalede: