Sådan Navngives Planten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Navngives Planten
Sådan Navngives Planten

Video: Sådan Navngives Planten

Video: Sådan Navngives Planten
Video: AQUARIUM PLANTS TUTORIAL FOR BEGINNERS - SPEAK LATIN YET? 2024, April
Anonim

Et stort skib har en stor rejse. Det er denne erklæring, der passer til et så stort og ambitiøst projekt som åbningen af et anlæg. Men planten er forskellig fra planten. Og for at understrege ikke kun hvad virksomheden gør, men også for at gøre det vellykket, lyst og mærkbart blandt konkurrenterne, skal du være særlig opmærksom på et sådan tilsyneladende simpelt, men derfor ikke mindre vigtigt punkt som et vellykket og mindeværdigt navn på planten.

Sådan navngives planten
Sådan navngives planten

Instruktioner

Trin 1

Vælg ordet for navnet på planten, der mest nøjagtigt afspejler dets aktivitetsfelt, hvorved du i høj grad letter søgningen efter potentielle kunder. Brug ikke lange navne, da salget kan blive påvirket selv af det faktum, at kunderne har svært ved at læse og udtale navnet på planten. Rent psykologisk vil de ikke kontakte et firma, der endda har et "navn" - et visitkort, det er umuligt at læse, og af denne grund kan det være nødvendigt at du senere håndterer en sådan ubehagelig procedure som at omdøbe en plante, som slet ikke er billig.

Trin 2

Brug et meningsfuldt ord. Det skal være lyst, mindeværdigt og behageligt for øret. Hvis din plante er stor nok, skal du undgå spøg, barnlige og andre "useriøse" ord i navnet.”Det er ikke navnet, der maler en person, men personens navn” - muligvis. Men et velvalgt navn på planten kan på den bedste måde påvirke virksomhedens omdømme og tiltrække et stort antal ordrer.

Trin 3

Vær også opmærksom på, at navnet på planten kan bestå af to sammenføjede ord (det såkaldte layout). Således kan du vælge et ret unikt navn til din plante, som også adskiller dig fra konkurrenter. Denne metode bruges bredt og med succes i reklamebranchen.

Trin 4

Brug ikke egennavne i plantens navne (dine egne, slægtninge, elskere). Selv hvis du ikke skal åbne et stort metallurgisk anlæg, men en lille fabrik til produktion af dekorative lys, kan du have store problemer, hvis du vil sælge din virksomhed over tid. Købere investerer ikke de betydelige økonomiske ressourcer, der er nødvendige for at omdøbe virksomheden, og kun få mennesker vil have en virksomhed med navnet på fremmede i sit navn.

Trin 5

Brug navngivningsfirmaernes tjenester. Disse "hajer" i reklamevirksomheden vil være i stand til ikke kun at komme med det mest succesrige navn til dit anlæg, men også udvikle slogans, uden hvilke ikke en eneste virksomhed, der respekterer sit omdømme, kan undvære.

Anbefalede: