Hvilken Stat Skal Man Vælge For At Registrere Et Firma I USA

Hvilken Stat Skal Man Vælge For At Registrere Et Firma I USA
Hvilken Stat Skal Man Vælge For At Registrere Et Firma I USA

Video: Hvilken Stat Skal Man Vælge For At Registrere Et Firma I USA

Video: Hvilken Stat Skal Man Vælge For At Registrere Et Firma I USA
Video: Airdrop ATHENA для холдеров ELYSIAN + XRPXmas и XRPL WEED 2024, Marts
Anonim

Du har truffet beslutningen om at åbne et firma i USA. Hvilken stat skal du vælge til virksomhedsregistrering? Hvilken er den bedst egnede til at drive en virksomhed?

Det er let at åbne et firma i USA med MyUSACorporation.ru
Det er let at åbne et firma i USA med MyUSACorporation.ru

Så du har taget en beslutning om at starte en ny eller udvide en eksisterende forretning i USA, med et ord - at komme ind på det amerikanske marked som et amerikansk selskab, efter at have fundet ud af, at det ikke er så svært og hurtigt nok.

På dette tidspunkt står du over for et spørgsmål om valg:

  1. Hvilket firmaformat der skal vælges - LLC eller C-Corporation
  2. I hvilken stat man skal åbne et firma

Vi vil tale om fordele og ulemper ved hver type virksomhed i en anden artikel, nu vil vi fokusere på flere stater, der er de mest bekvemme og venlige til at drive forretning, nemlig: Delaware, Nevada og Wyoming.

Først og fremmest vil jeg gerne bemærke det faktum, at virksomheden skal åbnes i den stat, hvor du vil være fysisk til stede, for eksempel i form af et kontor, lager eller butik. Dette er naturligt. Hvis du har registreret et firma i Wyoming og åbner et kontor i New York, bliver du nødt til at opnå udenlandsk kvalifikation, hvilket vil føre til unødvendige omkostninger. Det vil sige, at hvis du vil åbne et firmakontor eller et pizzeria i New York, skal virksomheden være registreret i New York.

Hvis din virksomhed ikke sørger for fysisk tilstedeværelse, men foregår online, såsom webdesign, promovering af websteder, online markedsføring og andre aktiviteter, skal du være opmærksom på de tre ovennævnte stater: Delaware, Nevada, Wyoming.

Og nu vil vi forsøge at fjerne de fremherskende stereotyper om forretning i disse stater lidt.

Alle har hørt et sådant koncept som Delaware Corporation - ja, for 5-10 år siden var Delaware den mest bekvemme for at drive forretning, og mange kendte startups blev registreret der. Delaware er en god nok stat til at drive en virksomhed, men det er dyrt at vedligeholde:

I modsætning til Wyoming og Nevada har den en statlig selskabsskat. Også statsskatten er $ 350 pr. År mod $ 50 i Wyoming. Også i Delevere skal du indsende rapporter kvartalsvis, og i Wyoming indsendes den første rapport et år efter registrering af virksomheden.

Derfor anbefaler vi, at alle amerikanske virksomhedsstartups registrerer et firma i Wyoming som den "billigste" tilstand i service og den mest forretningsvenlige tilstand.

Du kan uafhængigt studere sammenligningstabellen for disse tre stater og tage din egen beslutning.

P. S. Nevada var, ligesom Delaware for omkring ti år siden, den mest succesrige stat for en ny virksomhed, men nu er situationen ændret - det er dyrt at vedligeholde og som en bivirkning af popularitet blev der åbnet en masse spilvirksomhed der, og et resultat, mange finansielle institutioner nægter kategorisk at servicere, når de kontakter virksomheder registreret i Nevada, selvom de ikke har noget at gøre med spilbranchen.

Anbefalede: