Sådan Trækkes Kontanter Fra En WMZ-tegnebog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Trækkes Kontanter Fra En WMZ-tegnebog
Sådan Trækkes Kontanter Fra En WMZ-tegnebog

Video: Sådan Trækkes Kontanter Fra En WMZ-tegnebog

Video: Sådan Trækkes Kontanter Fra En WMZ-tegnebog
Video: seosprint withdraw update video.how to create web money wallet.#wmz#Seosprint#usd#freeearn 2024, April
Anonim

I det moderne samfund bruges elektroniske penge ofte. Det er praktisk og hurtigt. Imidlertid er der undertiden behov for at udbetale elektroniske penge. Dette kan gøres på flere måder. Nemlig ved bankoverførsel til en konto eller et kort; til et bankkort gennem pengeoverførselssystemet.

Sådan trækkes kontanter fra en WMZ-tegnebog
Sådan trækkes kontanter fra en WMZ-tegnebog

Er det nødvendigt

  • - bankkort eller bankkonto
  • - adgang til Internettet

Instruktioner

Trin 1

Link et bankkort til en WMZ-pung. Og træk derefter penge fra dette kort. I dette tilfælde vil provisionen være fra 1%, midlerne overføres øjeblikkeligt eller op til 2 dage. VISA- og MasterCard-kort er egnede. For at gøre dette skal du logge ind på webmoney-webstedet ved at indtaste dit brugernavn og din adgangskode. På det øverste panel skal du vælge fanen "Enkeltpersoner" og i den "Få et pas". Vælg fanen "Kontrolpanel", sørg for at du har et formelt WM-pas, dette er angivet i venstre side af siden. Vælg derefter fanen "Kopier af dokumenter", upload en scannet farvekopi af forsiden af bankkortet og pas sider. Vælg fanen "Bankkort", angiv navnet på banken, bankkortnummer, type betalingssystem. Udført, kortet er linket.

Trin 2

Generer en bankbetaling fra en WMZ-tegnebog. Provisionen vil være fra 0, 6%, overførslen udføres på 1 dag. For denne metode skal du logge ind. I det øverste panel skal du vælge "Enkeltpersoner" og i det "Træk: til en bankkonto". Du føres til en side, der angiver de forskellige tilbagetrækningsmetoder. Overfor indstillingen "Ved bankoverførsel til en konto eller et kort" i WMZ-kolonnen skal du klikke på linket "Detaljer". Vælg nu fanen "Udtag" på siden "Bankoverførsler", sæt et flueben foran "Bankoverførsel". Dernæst skal du indtaste betalingsoplysningerne, det beløb, der skal sendes til banken. Læs og accepter aftalen ved at markere afkrydsningsfeltet. Efter kontrol af dataene modtager du et bekræftelsesbrev og en genereret faktura, som skal betales fra en WMZ-pung. Træk penge fra en bankkonto.

Trin 3

Træk penge kontant gennem en bankkontor eller et kontor hos en WebMoney-partner. Denne metode er ikke tilgængelig i Rusland. Den er tilgængelig i nogle banker og organisationer i Tyrkiet, Israel, Georgien, Tadsjikistan, Aserbajdsjan.

Trin 4

Træk penge gennem et pengeoverførselssystem. Provisionen vil være op til 3,5%, overførslen gennemføres op til 2 dage. For denne metode skal du også logge på. I det øverste panel skal du vælge "Enkeltpersoner" og i det "Træk: ved pengeoverførsel". Du føres til en side, der angiver de forskellige tilbagetrækningsmetoder. Overfor muligheden "gennem et pengeoverførselssystem" i WMZ-kolonnen skal du klikke på linket "Detaljer". Vælg nu fanen "Ny WMZ-ordre" på siden "Western Union-veksler" til højre. Dernæst skal du vælge en by, udvekslingsmetode (anelik, kontakt, unistream eller western union), udvekslingsretning, beløb, udvekslingskontor. Modtag penge på det valgte punkt.

Anbefalede: