Sådan Tjener Du Penge På Et Onlinemagasin

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tjener Du Penge På Et Onlinemagasin
Sådan Tjener Du Penge På Et Onlinemagasin

Video: Sådan Tjener Du Penge På Et Onlinemagasin

Video: Sådan Tjener Du Penge På Et Onlinemagasin
Video: Sådan tjener jeg 328.016 kr. om måneden og får løn fra 7 steder. 2024, April
Anonim

For at tjene penge på et onlinemagasin skal du ikke kun offentliggøre interessante artikler, men også have et vist sæt viden inden for virtuelt iværksætteri. Lær for eksempel, hvordan man tiltrækker annoncører, forhandler, placerer reklamebannere og links på webstedet, deltager i et tilknyttet program osv.

Sådan tjener du penge på et onlinemagasin
Sådan tjener du penge på et onlinemagasin

Instruktioner

Trin 1

Der er to måder at generere indtægter fra et onlinemagasin på: direkte og indirekte. Den direkte rute går gennem reklame, sponsorering, tilknyttet indkomst og betaling for publikationer.

Trin 2

At tiltrække annoncører direkte til dit websted afhænger af størrelsen på abonnentbasen. Jo større dit publikum, jo mere effektiv linkplacering i dit onlinemagasin bliver. Husk dog, at udfyldning af dit websted med for tætte annoncer kan skræmme læsere væk, da det vil gøre det vanskeligt at læse brødteksten.

Trin 3

Kombiner forskellige metoder til reklameplacering: grafik (bannere), tekst (individuelle links og links i teksten til artikler), kontekstuelle (ifølge nylige anmodninger fra en bestemt bruger), båndannoncer (i RSS), sponsoreret.

Trin 4

Prøv at sende annoncer, der er relevante for emnet for dine publikationer. Når du indgår en kontrakt med en annoncør, skal du specificere betalingsoplysningerne, den kan foretages på tre måder: for hvert klik på dette link til et bestemt antal visninger (for eksempel 1000) til køb af et produkt eller en tjeneste ved henvisning (brugeren foretog en reel betaling).

Trin 5

Indirekte indkomst fra et online magasin tjener på din myndighed. Du har fået et bestemt publikum og tjent et navn til dig selv, nu takket være disse to faktorer kan du udvide din forretning og generere yderligere indtægter. Der er flere sådanne måder: at arbejde som freelance skribent i en stor publikation, skrive en bog, tale til abonnenter (seminarer), betalt rådgivning osv.

Trin 6

Den ideelle situation er, når muligheden for passiv indtjening opnås. Enhver drømmer om dette, fordi passiv indkomst går til din konto, selv når du ikke arbejder fysisk, og denne indkomst er ret stabil. Dog ikke hvile på dine laurbær, fordi internetbranchen, som enhver anden, skal understøttes. Udvikl, skriv interessant, bøj dig ikke til plagiering eller brug skabeloner.

Anbefalede: