Sådan Oprettes En Mobil Tegnebog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Mobil Tegnebog
Sådan Oprettes En Mobil Tegnebog

Video: Sådan Oprettes En Mobil Tegnebog

Video: Sådan Oprettes En Mobil Tegnebog
Video: Как создать ярлык Gmail на рабочем столе 2024, April
Anonim

En mobil tegnebog er den mest rentable og nemme måde at betale for tjenester direkte fra din telefon eller på en terminal i nærheden. Det er helt let at gøre det, det er nok at have et ønske, lidt fritid og selvfølgelig dit mobiltelefonnummer.

Sådan oprettes en mobil tegnebog
Sådan oprettes en mobil tegnebog

Instruktioner

Trin 1

Brug enhver terminal i betalingssystemet. Gå til hovedsiden, og vælg menuen "Personlig konto". Indtast derefter dit telefonnummer og vent på en besked med din personlige adgangskode. Det er nødvendigt at bekræfte indgangen til din personlige konto, hvorfra kontrol over alle udførte handlinger vil blive udført. Fortæl derfor under ingen omstændigheder den modtagne kode til tredjeparter, ellers vil de være i stand til at komme ind i stedet for dig og bruge alle pengene på tegnebogen.

Trin 2

Indtast de modtagne numre i adgangskodevinduet, og du føres til hovedmenuen på din konto. Følg derefter instruktionerne, som terminalen beder om. Ved afslutningen af registreringen skal du sørge for at forlade din personlige konto, logge ind igen, og først derefter kan du genopfylde din mobil tegnebogskonto og begynde at bruge den. Du kan kun deponere penge gennem terminalen, men du kan bortskaffe dem hvor som helst.

Trin 3

Gå til webstedet for tegnebogsbetalingssystemet, indtast dit telefonnummer og registrer igen. Husk adgangskoden, når du indtaster tegnebogen på webstedet, og adgangskoden, når du går ind gennem terminalen - de er helt forskellige og bør ikke forveksles. Via webstedet kan du til enhver tid betale for tjenester, kontrollere din saldo, overføre penge til en anden tegnebog og meget mere. Alt dette er muligt, forudsat at der allerede er deponeret et bestemt beløb på din konto.

Trin 4

Derudover kan du oprette en mobil tegnebog fra det velkendte Webmoney-websted. For at gøre dette skal du downloade et specielt program til din GSM Keeper-mobiltelefon. Med denne applikation kan du oprette din egen personlige tegnebog og linke den til din mobiltelefon. Ved at følge enkle instruktioner kan du kontrollere dine penge når som helst. Som en beskyttelse kan du indstille en ekstra adgangskode, når du går ind i denne applikation.

Anbefalede: