Sådan Reduceres Transportafgiften I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Transportafgiften I
Sådan Reduceres Transportafgiften I

Video: Sådan Reduceres Transportafgiften I

Video: Sådan Reduceres Transportafgiften I
Video: Transportation Cost Reduction by SCO 2024, Kan
Anonim

Den betydelige stigning i køretøjsafgift har fået de fleste bilister til at forsøge at opfinde forskellige metoder for at undgå at betale det. Så hvordan reducerer du skattebyrden for din firhjulede ven?

Sådan reduceres transportaten
Sådan reduceres transportaten

Instruktioner

Trin 1

Sælg din gamle bil og køb en bil med en mindre kraftig motor. Hvis du er bosiddende i Moskva, så husk at ejere af biler med en effekt på mindre end 70 hk er fritaget for at betale transportafgift. Denne tilgang til valg af bil hjælper dig ikke kun med at spare på transportafgift, men også reducere brændstofomkostningerne under langvarig ophold i trafikpropper.

Trin 2

Registrer dit køretøj igen til en anden region. Husk, at skattesatser varierer meget fra region til region. Derfor kan du spare dine penge betydeligt, hvis du har en betroet person i en anden region, som du kan registrere køretøjet for. Husk, at inspektionen også skal finde sted på registreringsstedet for bilen og sandsynligvis køre køretøjet under en generel fuldmagt. Vej derfor omhyggeligt fordele og ulemper, før du beslutter dig for et sådant trin.

Trin 3

Udnyt fordelen. Hvis du er en helt fra Den Russiske Føderation eller Sovjetunionen eller indehaver af Ordenen af Ære, behøver du ikke betale transportafgift. Handicappede i gruppe 1 og 2 er også fritaget for transportafgift, hvis deres motorkraft er mindre end 100 hestekræfter.

Trin 4

Fjern køretøjet fra registret, og fortsæt med at betjene det på transitnumre. I dette tilfælde beskattes køretøjet ikke. Men husk, at når transitnumrene er udløbet, skal du enten bruge tid på at genregistrere dem eller betale en administrativ bøde, hvis du bliver stoppet af en trafikpolitiinspektør. Glem heller ikke flykaprerne, for hvem en uregistreret bil er en godbid.

Trin 5

Reducer kraften i din bils motor. For at gøre dette er det nødvendigt at foretage ændringer i bilens design, forberede og forelægge trafikpolitiet en ansøgning om ændringer i køretøjets design, dokumenter fra den biltjeneste, hvor arbejdet blev udført, samt en konklusion om muligheden for at genudstyre bilen. Dernæst vil det være nødvendigt at give køretøjet instrumental kontrol hos trafikpolitiet. I tilfælde af positiv instrumentkontrol får du et "Certificate of Design Compliance with Safety Requirements", hvorefter de relevante ændringer foretages i TCP og registreringskupon.

Anbefalede: